Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Liv&Bo® У дома е най-хубаво

Liv&Bo® е собствената марка на Kaufland за интериорен дизайн и аксесоари, която прави живота и дома ти още по-хубав. Модните артикули и сезонни предложения носят нови вдъхновения, а изгодните цени улесняват решението ти да преоткриваш всеки път своя индивидуален стил в обзавеждането.

Асортимент

Изненадай себе си

Аксесоари и декорация за различни празници, елегантно спално бельо или стилни малки мебели – марката Liv&Bo® предлага голям избор от вдъхновяващи идеи за дизайн,  с които да направиш всяка стая от дома специално място.

За марката

Liv meets Bo*

Както много от нашите красиви и изчистени дизайни, името Liv&Bo® е вдъхновено от Скандинавия. На датски език "Liv" означава "живот" , а "Bo" – "дом" или "обитавам". Двете заедно образуват Liv&Bo® – и един цял нов свят, пълен с идеи за красиво жилище и добър живот.

Квадратът със своите четири страни символизира собствените четири стени, които могат да се оформят с любов и да се декорират прекрасно.

Liv&Bo® са свързани от обърнатият знак „&“, който не без основание напомня сърце. Това прави и нашето лого, както и много от нашите дизайни толкова уникални.

Liv среща Bo*

Изображение на надпис Liv&Bo®

Гаранции на марката

Стилът не означава голяма инвестиция

Доброто качество не трябва да е скъпо. За да се радваш дълго на своите продукти с марката Liv&Bo®, те се изработват от трайни, висококачествени материали, подбрани специално за Kaufland. Печатът на OEKO-TEX® и FSC, независимите тестове на TÜV или LGA, отказът от палмово масло като суровина за нашите свещи или от пластмаса при приборите за еднократна употреба, гарантират не само добрата цена на продуктите, но и тяхното високо качество.

 

Изображение на шкафче с 2 чекмеджета Liv&Bo®

Високо качество

Ние определяме и контролираме всеки детайл – от дизайна до устойчивото, социално отговорно производство. Тестовете на независими институти като TÜV или LGA гарантират, че продуктите на Liv&Bo® отговарят на всички изисквания.

Изображение на стенен часовник и рафтчета за стена Liv&Bo®

Богат избор

В допълнение към богатия асортимент, който включва от домашен текстил до малки мебели, Liv&Bo® винаги предлага нови актуални теми, съдържащи перфектно подхождащи си един на друг артикули.

Изображение на възглавници с калъфи Liv&Bo®

Ниски цени

Забележителен дизайн на достъпна цена. Чрез тясното сътрудничество с нашите доставчици успяваме да предложим най-доброто качество при превъзходно съотношение цена-качество.


Тенденции в интериора

Вдъхнови се

Собствените четири стени са мястото, на което се чувстваме най-добре. Затова нашите дизайнери и продуктови мениджъри търсят нови тенденции и вдъхновяващи идеи по целия свят.

Максимално красиво: Скандинавски минимализъм

Скандинавският стил в обзавеждането става все по-популярен и у нас. Нищо чудно, защото минималистичният жилищен дизайн създава от много свободно пространство и подбрани, вечно красиви мебели и аксесоари, едно модерно и красиво жилище. При Liv&Bo® ще намериш истински съкровища с модерна скандинавска визия, съчетаващи естествени материали като дърво, вълнен плат или филц с много белота и нежни цветове. Внеси скандинавски шик между своите собствени четири стени.

Уютът те прави щастлив: Хюге

Датчаните са щастливи хора. Най-малкото, от години заемат предните места при подобен тип проучвания. Една от причините за това се казва "Hygge" (произнася се: "Хюге"). В превод означава приблизително "уют, задушевност". Хюге означава уютна, сърдечна атмосфера, в която да се насладиш на живота и хубавите неща - с красиви свещи, пухкаво одеяло или много други красиви неща с марката Liv&Bo®.

В съзвучие с природата

Градският човек прекарва много време в сгради и същевременно копнее за природа и първични, естествени неща. С мебели и интериорни предмети от дърво и естествени материали като корк, сезал или вълна ще внесеш късче природа у дома. За да може това да стане максимално екологично, устойчиво и безопасно, материалите в Liv&Bo® са подложени на постоянен контрол, а дървените изделия са от трайни горски насаждения, сертифицирани от FSC. Издръжливите материали и грижливата им обработка осигуряват възможността да се радваш по-дълго на покупките си.

Щастие в саксия: Зелен оазис за дома

При растенията за собственото жилище важи простото правило – колкото повече, толкова по-добре! Стайните растения водят природата у дома и допринасят както за уюта, така и за по-високото съдържание на кислород във въздуха. Поставени в спалнята, растения, които не се нуждаят от много светлина и отделят кислород и през нощта, подпомагат добрия сън.

Текстилни акценти

Масата, шкафовете, диванът... това са мебелите - основа на всяко обзавеждане. Красивите платове са акцентите. Възглавниците, одеялата, килимите, завесите и други текстилни аксесоари могат да придадат на помещението особен уют, да подсилят и дори да променят неговото въздействие. Добрите дизайнери използват тази възможност и редовно освежават обзавеждането си с красив домашен текстил от колекцията на Liv&Bo®. С помощта на аксесоари в модни цветове, материали и десени създават ново усещане за пространството с чудесна атмосфера и индивидуални особености.

Акценти в обзавеждането

Понякога една добре разположена ваза или няколко красиви възглавници създават тънката разлика и правят едно помещение истински атрактивно. Аксесоарите в различни цветове и десени са особено подходящи, за да придадат на помещенията собствена палитра от цветове, например в успокояващо синьо за спалнята или свежи зелени нюанси за всекидневната. Модните изделия на Liv&Bo® са просто перфектни за тази цел. Чрез комбинацията от съобразени помежду си дизайн и цветове те просто се свързват в хармонично цяло.

Живей с всички сетива: Меки аксесоари за дома

Когато човек се събуди сутрин в приятно спално бельо и направи първите стъпки по пухкав килим, денят му започва много по-леко. Домашният текстил - килимите, спалното бельо или завесите, осигуряват уют, раздвижват помещенията и омекотяват визуално и акустично по-хладното обзавеждане. Модерната архитектура с множеството твърди повърхности като стъкло, бетон и др. се нуждае от меки повърхности, които поглъщат шума. С аксесоарите от колекцията на Liv&Bo® ти създаваш полюси на спокойствието и привлекателни зони, които докосват всички сетива и внасят радост в ежедневието.


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Liv & Bo® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на всички често задавани въпроси.