Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Spice & Soul® - Готвенето е удоволствие

Готвенето е още по-приятно с висококачествените и практични кухненски аксесоари от собствената ни марка Spice & Soul®. Големият избор от кухненски уреди, прибори за хранене и чаши с атрактивен дизайн превръща времето ти в кухнята в истинско забавление, а приготвената храна – в изкуство.

Нашата собствена марка гарантира

Опитните кулинари знаят, че не са нужни много пари или прекалено много продукти, за да се поднесе нещо добро и вкусно на масата. Това в пълна сила се отнася и до кухненските аксесоари с марка Spice & Soul®. Всички продукти са произведени от висококачествени материали и при постоянен качествен контрол.

Високо качество

Ние в Kaufland определяме както концепцията за марката Spice & Soul®, така и изискванията си към продукта, качеството и опаковката му. Ние поемаме пълната юридическа отговорност и сме определени като производител на продуктите Spice & Soul®.

Богат избор

От практични подложки за горещо сервиране до формички за коледни печива – при гамата продукти Spice & Soul® всяко гърне ще намери похлупака си, а всеки кулинар – помощникът от който се нуждае.

 

Ниски цени

Чрез тясното сътрудничество с нашите доставчици успяваме да предложим най-доброто качество при превъзходно съотношение цена-качество.


Асортимент

Апетит за още и още

Готви, печи, наслади се. Собствената ни марка Spice & Soul® подкрепя страстта ти към добрата храна. От приготвянето до сервирането и съхранението на храната, при нас ще откриеш кухненските помощници, които правят готвенето по-лесно и приятно.

Охлаждане и замразяване

Практичните и лесни за почистване съдовете за съхранение поддържат храната свежа за по-дълго. А и чрез тях пространството в хладилници и фризери се използва оптимално.

Подредба и организация

С нашите кутии и контейнери за съхранение всички шкафове и чекмеджета остават подредени.

Съхранение и сервиране

Красивите ни кутии за съхранение на храна изглеждат добре и на масата, като добавят страхотни цветни акценти към закуската.

Чинии и чаши

Повечето продукти на Spice & Soul® са подходящи за използване в съдомиялна машина. Обърни внимание на инструкциите за употреба, за да се наслаждаваш на продуктите по-дълго време.

Тенджери и тигани

Никога не използвай тенджерите и тиганите с незалепващо покритие на максимална температура. Винаги разбърквай храната с дървена или силиконова шпатула. Така покритието ще остане непокътнато за по-дълго време.

Ножове и дъски за рязане

Винаги измивай на ръка кухненските ножове и дървени дъски. Това става най-добре под течаща вода и с малко измиващ препарат. След това остави да изсъхне добре.

Покривки и салфетки

Създай приятни акценти с шарени салфетки върху красиви покривки. Превърни и най-обикновената маса в специално място за хранене.

Аксесоари за маса

Свещи, красива купа или чиния за сервиране. Това винаги привлича вниманието. Колекцията Spice & Soul® съдържа необикновени аксесоари за маса, които ще придадат блясък на всеки повод.

Безкрайни вариции

Благодарение на елегантния съвременен дизайн и различните цветови комбинации, продуктите Spice & Soul® си пасват идеално, без значение, че са купувани по различно време, например.


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Spice & Soul® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на всички често задавани въпроси.  


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19