Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Традиционни сурово-сушени месни продукти

Kaufland, заедно със „Сдружение за сурово-сушени месни продукти“, представя български колбаси, защитени с европейския сертификат  „Традиционно-специфичен характер“. Можете да се насладите на уникалния роден вкус на филе Елена, роле Трапезица, Панагюрска луканка и други познати, но незабравими мезета от бабината трапеза. Потърсете ги на свежата ни витрина и на щанда на самообслужване. Ще разпознаете продуктите по европейския знак.

Луканка Панагюрска

Изображение на Луканка Панагюрска

Пресован сурово-сушен месен продукт от раздробено прясно говеждо и свинско месо, спомагателни материали и натурални подправки – черен или бял пипер, кимион. Именно те му придават специфичен вкус.

Пастърма говежда

Изображение на Пастърма говежда

Пастърмата е пресован сурово-сушен месен продукт, приготвен от нераздробено прясно говеждо и биволско месо и спомагателни суровини. Спецификата му се дължи на подбрани и сортирани по вид и качество месни суровини.

Филе Елена

Изображение на Филе Елена

Пресован сурово-сушен месен продукт, приготвен от прясно свинско филе и натурални подправки. Повърхността е покрита с чубрица и смлян черен пипер, които му придават специфичен вкус и мирис.

Кайсерован врат Тракия

Изображение на Кайсерован врат Тракия

Пресован сурово-сушен продукт от прясно обезкостено месо от свински врат, покрит с кайсерована смес от бяло вино и натурални подправки – червен пипер, чимен, чесън, които придават характерен аромат.

Роле Трапезица

Изображение на Роле Трапезица

Пресован сурово-сушен месен продукт, приготвен от пресен свински врат и смес от сол и натурални подправки. Специфичността се дължи на свойствени за продукта характеристики – мекота и сочност на месото, изключителен вкус и аромат.