Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Твоят Kaufland

Последно избирани филиали

Прясно месо от нашата свежа витрина

Нашият основен приоритет е да ви осигурим свежо и качествено месо. Затова прилагаме прецизен качествен контрол на продукцията в няколко степени:

Завишени изисквания към производителите и доставчиците, с които работим

Освен задължителното законово изискване производителите да имат внедрена системата HACCP за осигуряване на безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция, в Kaufland налагаме допълнителни условия, с които гарантираме качеството на продукцията. Очакваме от доставчиците и производителите да са сертифицирани и по международните продуктови стандарти за безопасност на храните от групата GFSI.

Регулярни проверки на качеството от трети независими страни

Четири пъти в годината се извършват лабораторни анализи и тестове в акредитираната българска лаборатория Глобалтест. Всяка година Kaufland България преминава и независим външен международен одит за норми и вътрешни изисквания за работа със свежи храни, осъществен от световния лидер в сферата на проверката, верификацията, тестването и сертифицирането - SGS.

Представяме ви едно нестандартно решение за реклама, което ангажира вниманието на чакащите на каса и директно насочва към съответния продукт, марка, магазин. , ����������� �� ���� ������������ ������� �� �������, ����� �������� ���������� �� �������� �� ���� � �������� ������� ��� ���������� �������, �����, �������.

Качествен контрол при прием на продукцията в склада ни и хипермаркетите

Прилагаме шест степени на качествен контрол още при приемане на продукцията в нашия Централен склад. Започваме с визуална инспекция – продуктите трябва да отговарят на нашите изисквания за форма, размер, цвят и визия. Измерваме предварително температурата както на самия артикул, така и на помещението, в което той ще се съхранява. Следим внимателно информацията на етикета и съответствието й с изискванията ни. 

Доставяме чрез непрекъсната хладилна верига

Гарантираме прецизен и съобразен с продукцията температурен режим на логистика от транжорната до свежите витрини в нашите хипермаркети. На всяка стъпка от веригата на доставка температурата се поддържа между 0 и 4 градуса.

Проверка при прием в хипермаркета

В специално създадените хладилни помещения в складовете на нашите хипермаркети извършваме още веднъж контрол върху формата, размера, цвета и визията. Измерваме и температурата на продукцията при доставянето й във всеки наш обект.

Постоянен контрол при условията на съхранение

99% от месото и месните продукти в нашите свежи витрини се транспортират към нашите хипермаркети в страната още на същия ден, в който са доставени в Централния ни склад. Продукцията се задържа във свежите ни витрини до 24 часа след излагането й за продажба. Артикули като мляно месо,  субпродукти и месо с кост дори не пренощуват. Температурата на свежата витрина се контролира вътрешно по три пъти на ден, а външна акредитирана фирма я следи денонощно чрез датчици, които я измерват във всеки един момент.


Агентите на добрата храна шеф Владимир Тодоров и Александър Сано следят качеството на месото от свежата витрина на Kaufland изключително отблизо. Техните майсторски съвети за качествен пазар може да видиш във видеото.

Важно съобщение

Уважаеми клиенти, във връзка със зачестили фалшиви игри, за които се твърди, че се провеждат от името на Kaufland България, Ви напомняме, че в игрите си НЕ изискваме заплащане на такси или информация като възраст, рождена година или данни от дебитна/кредитна карта.