Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

PARKSIDE от Kaufland

PARKSIDE от Kaufland: Близо 100 продукта постоянно при нас

Всеки, който обича да поема нещата в свои ръце, се нуждае от надеждни инструменти. Точно затова в Kaufland вече има PARKSIDE. Марката предлага богат избор от близо 100* продукта на изгодна цена за домашни майстори и хоби градинари.

Висококачествените инструменти и машини улесняват работата ви в къщата и градината и гарантират още по-голям успех на следващия ви проект!

Parkside – марката

Повече възможности за дома и градината

Искаш да създаваш, ремонтираш и поправяш? Вкъщи винаги има какво да се свърши, а с инструментите на PARKSIDE гарантирано сте оборудвани за всяка работа. Подготви се за следващия си проект „Направи си сам“ или пък се отдай на градинарство.

PARKSIDE от Kaufland предлага богат избор

Избор

PARKSIDE предлага подходящия инструмент за всякаква работа, от отвертка, през бормашина, до градински инструменти. Най-новите продуктови идеи и много практични аксесоари гарантират, че сте оптимално оборудвани за разнообразни задачи с PARKSIDE.

PARKSIDE от Kaufland предлага високо качество

Качество

Високото качество и издръжливостта са от съществено значение, когато става въпрос за инструменти. Ето защо всички продукти на PARKSIDE подлежат на строг контрол за безопасност и качество. За безопасна и удобна работа.

PARKSIDE от Kaufland предлага отлично съотношение между цена и качество

Цена

Същото важи и за инструментите – качеството не трябва да означава и висока цена. Продуктите на PARKSIDE се характеризират с много добро съотношение цена – качество. А с модерните акумулаторни батерии, които могат да се използват за няколко устройства, спестявате не само пари, но и място.Акумулаторна бормашина/винтоверт 12V PBSA 12 F5

  Акумулаторна резачка 12V PGHSA 12 C2


Акумулаторни семейства

Зареждане на уреди и машини

Мощните машини се нуждаят от силно захранване. Батериите и зарядните устройства от сериите X12V и X20V предлагат максимална производителност, съчетана с максимална безопасност. Акумулаторните семйства са обект на високи стандарти за качество и са тествани стриктно. Това е единственият начин да гарантираме дълготрайността и здравината, които отговарят на нашите изисквания.

Нашата 3-годишна гаранция предлага допълнителна сигурност. Убедете се сами!

Батерия от серията X 12 V TEAM Батерия от серията X 20 V TEAM

Две батерии за всички уреди с батерия

PARKSIDE улеснява зареждането на безжичните уреди и машини. Има две акумулаторни семейства. Едната е съвместима с устройства от серия X12V, а другата с устройства от серия X20V. Това спестява и място. Логото на вашето устройство ви показва правилната батерия.

Акумулаторни семейства

Батерия X12V

Изображение на PARKSIDE компактна и ергономична батерия X12V

Компактната и ергономична батерия X12V е съвместима с всички уреди и машини от серията X12V. Това включва устройства за лека до средно тежка работа, като например акумулаторни отвертки.

Акумулаторни семейства

Батерия X20V

Изображение на PARKSIDE компактна и ергономична батерия X20V

Батерията X20V предлага пълна мощност за голям брой устройства от серията X20V, като акумулаторни бормашини, акумулаторни резачки или акумулаторни пробивни триони.