Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

PARKSIDE от Kaufland

Всеки, който обича да поема нещата в свои ръце, се нуждае от надеждни инструменти, градинско оборудване и аксесоари. Точно затова в Kaufland вече има PARKSIDE. Марката предлага богат избор от продукти на изгодна цена за домашни майстори и хоби градинари.

Мощните и надеждни инструменти улесняват работата ви в къщата и градината и осигуряват още по-голям успех при следващия ви проект "Направи си сам"!


Parkside – марката

Повече възможности за дома и градината

Искаш да създаваш, ремонтираш и поправяш? Вкъщи винаги има какво да се свърши, а с инструментите на PARKSIDE гарантирано сте оборудвани за всяка работа. Подготви се за следващия си проект „Направи си сам“ или пък се отдай на градинарство.

PARKSIDE от Kaufland предлага богат избор

Избор

PARKSIDE предлага подходящия инструмент за всякаква работа, от отвертка, през бормашина, до градински инструменти. Най-новите продуктови идеи и много практични аксесоари гарантират, че сте оптимално оборудвани за разнообразни задачи с PARKSIDE.

PARKSIDE от Kaufland предлага високо качество

Качество

Високото качество и издръжливостта са от съществено значение, когато става въпрос за инструменти. Ето защо всички продукти на PARKSIDE подлежат на строг контрол за безопасност и качество. За безопасна и удобна работа.

PARKSIDE от Kaufland предлага отлично съотношение между цена и качество

Цена

Същото важи и за инструментите – качеството не трябва да означава и висока цена. Продуктите на PARKSIDE се характеризират с много добро съотношение цена – качество. А с модерните акумулаторни батерии, които могат да се използват за няколко устройства, спестявате не само пари, но и място.


Отличията на Parkside

Parkside – марка номер 1 „Направи си сам“ в Европа

Parkside – марка номер 1 „направи си сам“ в Европа

Продуктите на Parkside получиха своето поредно признание за високото си качество. Parkside е „Направи си сам“ марка номер 1 в Европа. Отличието се дава от Euromonitor International Limited за продажби в количество в търговията на дребно за комбинация от инструменти, електрически уреди, железария, други продукти за подобрение на дома и градински пособия. 

Източник: Euromonitor International Limited; продажби в количество в търговията на дребно през 2023 г. според поръчково проучване, проведено през март 2024 г. „Направи си сам“ като комбинация от инструменти, електрически уреди, железария, други продукти за подобрение на дома, градински пособия, вкл. саксии и принадлежности за разсад.


Видео ревю на инструменти PARKSIDE

Акумулаторна резачка за дървесина 12V PGHSA 12 C2
Акумулаторен мултифункционален инструмент 12V PAMFW 12 E4
Акумулаторен перфоратор 12V PBHA 12 A1
Акумулаторен прободен трион 12V PSTKA 12 B3
Акумулаторен такер 12V PAT 12 B2
Акумулаторна бормашина/винтоверт 12V PBSA 12 F5
Акумулаторна оберфреза 12V POFA 12 B3
Акумулаторно ренде PHA 12 B2
Бензинов верижен трион PBKS 53 B3
Дигитален мултиметър Autorange PDM 300 C3
Дигитален шублер
Дигитален ъгломер
Инспекционна камера
Комплект за сортиране и съхранение
Комплект револверни клещи и клещи за халки
Лазерен нивелир PLW A4
Лазерно измервателно устройство за разстояние PLEM 50 C3
Махален прободен трион PSTD 800 C3
Мултишлайф PFBS 160 C
Пистолет за горещ въздух PHLG 2000 F5
Пистолет за горещо лепене PNKP 105 B1
Пневматичен гайковерт PDSS 310C6
Прахосмукачка за мокро и сухо почистване PWD 20 B2
Работна маса
Тих компресор PSKO 2410 A1
Ударна бормашина PSBM 750 B3
Фреза за канали в стени DMNF 1500 A1
Ъглова акумулаторна бормашина 12V PWBSA 12 A1
Ъглошлайф PWS 115 В2

Акумулаторни семейства

Зареждане на уреди и машини

Мощните машини се нуждаят от силно захранване. Батериите и зарядните устройства от сериите X12V и X20V предлагат максимална производителност, съчетана с максимална безопасност. Акумулаторните семйства са обект на високи стандарти за качество и са тествани стриктно. Това е единственият начин да гарантираме дълготрайността и здравината, които отговарят на нашите изисквания.

Нашата 3-годишна гаранция предлага допълнителна сигурност. Убедете се сами!

Батерия от серията X 12 V TEAM Батерия от серията X 20 V TEAM

Две батерии за всички уреди с батерия

PARKSIDE улеснява зареждането на безжичните уреди и машини. Има две акумулаторни семейства. Едната е съвместима с устройства от серия X12V, а другата с устройства от серия X20V. Това спестява и място. Логото на вашето устройство ви показва правилната батерия.

Акумулаторни семейства

Батерия X12V

Изображение на PARKSIDE компактна и ергономична батерия X12V

Компактната и ергономична батерия X12V е съвместима с всички уреди и машини от серията X12V. Това включва устройства за лека до средно тежка работа, като например акумулаторни отвертки.

Акумулаторни семейства

Батерия X20V

Изображение на PARKSIDE компактна и ергономична батерия X20V

Батерията X20V предлага пълна мощност за голям брой устройства от серията X20V, като акумулаторни бормашини, акумулаторни резачки или акумулаторни пробивни триони.