Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Прясно изпечен хляб от нашата пекарна

Качеството на хляба и тестените изделия от нашата пекарна е основен приоритет за нас. За да го гарантираме, обръщаме особено внимание на тяхното приготвяне:

Представяме ви едно нестандартно решение за реклама, което ангажира вниманието на чакащите на каса и директно насочва към съответния продукт, марка, магазин. , ����������� �� ���� ������������ ������� �� �������, ����� �������� ���������� �� �������� �� ���� � �������� ������� ��� ���������� �������, �����, �������.

Печем ги по съвременна технология в създадени специално за целта модерни конвектомати

В нашата пекарна изпичаме тестените изделия по предварително зададени програми, съобразени със спецификите при приготвяне на всеки един от тестените продукти.

Контрол на процеса на печене

Програмите са съобразени със специфичната температура и продължителност на печене на всеки един от различните продукти, за да гарантираме качеството, истинския вкус и аромат на тестените изделия.

Винаги пресни

Печем по точно определен план, разработен специално за всеки от нашите хипермаркети и съобразен с търсенето и предпочитанията на клиентите ни. По този начин гарантираме, че тестените ни изделия са прясно приготвени във всеки момент от деня.

Представяме ви едно нестандартно решение за реклама, което ангажира вниманието на чакащите на каса и директно насочва към съответния продукт, марка, магазин. , ����������� �� ���� ������������ ������� �� �������, ����� �������� ���������� �� �������� �� ���� � �������� ������� ��� ���������� �������, �����, �������.

Всеки нов продукт се тества предварително

Преди да допълним асортимента ни с ново прясно приготвено тестено изделие, задължително правим пробни печения, за да сме сигурни, че то ще отговаря на високото качество и вкуса, които нашата пекарна налага.

Залагаме на традицията

Работим с надеждни партньори с традиции в производството и доставката на хлебни продукти.


Сертификат за качество от TÜV Nord България

Единайсет от тестени изделия от нашата пекарна са носители на сертификата TÜV Nord. Знакът „Контролирано качество при производителя“ гарантира контрола върху качеството, доставката и производството.

TÜV Nord България е независим институт за сертификация и на хранителни стоки, който проверява и контролира всички доставчици и гарантира качествено производство при спазването на всички законови норми. 

Продукти
Изображение на вита баница.

Витa баница със сирене и извара, 460 г

Неразделна част от българската трапеза, приготвена от пшенично брашно, специално селектирани растителни масла, извара, сирене.  

Изображение на баничка със сирене

Баничка със сирене, извара, 117 г

Любима българска закуска, замесена с пшенично брашно, апетитно сирене от краве мляко и сочна извара. 

Изображение на баничка.

Баничка със сирене и спанак, 117 г

Класическа закуска с хрупкава, златиста коричка и сочен пълнеж, симфония от пшенично брашно, сирене, извара, спанак. 

Изображение на пълнозърнеста багета

Пълнозърнеста багета, 110 г

Подходящ акомпанимент към ежедневното меню, истинска наслада, както като семпла закуска с масло и любим колбас, така и като вкусна добавка към любимо ястие. Приготвена от селектирано пшенично и ечемично брашно, поръсена с микс от семена. 

Изображение на бяла багета

Бяла багета, 110 г

Прясно изпечена, с хрупкава коричка и мека, топяща се в устата средичка. Замесена от пшенично брашно, растително масло, мая.  

Изображение на ръжено-пшеничен хляб

Хляб ръжено-пшеничен, 800 г

Неразделна част от твоето балансирано меню, приготвен от внимателно подбрани пшенично, ръжено, ечемично брашно, трапезна сол и мая.  

Изображение на хляб със семена.

Хляб със семена, 700 г

Приготвянето му съчетава традиция и модерност, за да се роди вкусът с главно „В“. Ароматно съчетание от пшенично и ечемично брашно, ръжена закваска, бистра вода, поръсена със слънчогледово, сусамово, ленено и маково семе.  

Изображение на ръжен хляб

Типов Хляб, 450 г

Перфектно се съчетава, както с любимите лютеница и сирене, така и с различни разядки и кремове за мазане. Замесен от типово, ечемично и пшенично брашно „Добруджа“, хлебна мая, сол. 

Изображение на бял хляб

Бял Хляб, 450 г

Семпла рецепта, изпълнена с майсторство и точни съставки. Толкова апетитен, че не стига цял у дома. Замесен с пшенично брашно, растително масло, хлебна мая и трапезна сол. 

Изображение на бял земел

Бял земел, 60 г

Чудесна добавка към ястия или междинна закуска, с хрупкава коричка и мека средичка. Невероятният му аромат се дължи не само на това, че е прясно изпечен, но и на внимателно подбраните съставки: пшенично и малцово брашно, хлебна мая. 

Изображение на бял земел

Земел със сусам, 60 г

Създаден от пшенично и малцово брашно и поръсен обилно със сусамово семе, пленява сетивата с хрупкавата си коричка и апетитен аромат.