Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Продукти от собствените марки на Kaufland Шеф Месар и Брей! получиха своето поредно признание за високото си качество. Мляното свинско месо Шеф Месар, както и Брей! кайма смес, които Kaufland предлага на витрините си с обслужване, вече притежават сертификата на TÜV AUSTRIA "Безопасност на рафта".

Гарантирано качество

Логото на TÜV AUSTRIA

Сертификатът "Безопасност на рафта" удостоверява, че съществува ефективен механизъм за наблюдение, подходящ набор от действия и адекватни ресурси, както и инфраструктура за всеки хипермаркет Kaufland, за да поддържа гарантираното от производителя ниво на безопасност на сертифицираните пресни хранителни продукти в насипно състояние на витрините с обслужване.

Сертификатът "Безопасност на рафта" гарантира поддържано ниво на безопасност на храните по цялата верига на доставка, като това включва приема на продукцията в складовете на Kaufland и нейната дистрибуция по хипермаркетите.


Прясно и изгодно

Ежедневно на витрина с обслужване предлагаме пресни месни специалитети от говеждо, свинско, агнешко и птиче месо от избрани производители. Какво ти се похапва днес? Ела и избери от многобройните ни предложения.

Нашите предложения

Валидни от 18.09.2023 до 24.09.2023


Научи повече за собствените ни марки

Важна информация

Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля превантивно от продажба:

K-free нискомаслена извара без лактоза
Баркод 4335896563589