Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

От 13.11.2023 до 28.01.2024 г. пазарувай в Kaufland, събирай точки с Kaufland Card, активирай купони и купи продукти PHILIPS.

За всеки 5 лв. от стойността на твоята покупка, направена в хипермаркети Kaufland с Kaufland Card, получаваш 1 точка за лоялност в своя потребителски профил или 1 хартиена промоточка за твоя физически паспорт. С всеки събрани 5, 10 или 15 точки за лоялност може да закупиш избрания от теб продукт от серията с до -45% отстъпка от редовната му продажна цена.

Пълните условия на кампанията можеш да видиш тук:

В кампанията можеш да участваш по един от следните начини:

  • Чрез Kaufland Card
  • Чрез хартиен паспорт

Преференциална покупка на продукти PHILIPS може да бъде извършена или с точки за лоялност от Kaufland Card, или с промоточки, събрани чрез хартиен паспорт.

УЧАСТИЕ С KAUFLAND CARD:
Съгласно условията на програмата Kaufland Card, при всяко сканиране на твоята Kaufland Card получаваш 1 точка за всеки 5 лв. от стойността на твоята покупка. Балансът от натрупани точки може да бъде проверяван в раздел „Моите купони“ – достъпен чрез приложението K-App при използване на дигитална Kaufland Card – или при използване на физическа Kaufland Card, чрез терминал в хипермаркета, или чрез интернет страницата kaufland.bg

С всеки събрани 5, 10 или 15 точки за лоялност можеш да активираш купон за преференциална цена на избрани продукти PHILIPS в периода от 13.11.2023 до 28.01.2024 г. или до изчерпване на количествата на промоционалните артикули.

Активирай съответния купон с желания от теб артикул от PHILIPS от секцията „Моите купони“, преди да сканираш картата и да платиш на каса. Активирането може да се извърши чрез дигиталното приложение, чрез терминал в хипермаркета или чрез интернет страницата kaufland.bg.

Няма ограничение в броя промоционални артикули, които можеш да закупиш. Точките за лоялност не могат да бъдат заменяни за пари в брой и не могат да се използват в търговските обекти и магазини на други търговци на и извън територията на Република България.

УЧАСТИЕ С ХАРТИЕН ПАСПОРТ:
От 13.11.2023 до 28.01.2024 г. можеш да получиш промоточки при пазаруване в хипермаркети Kaufland на територията на цялата страна. За всеки 5 лева от стойността на твоята покупка, направена в хипермаркети Kaufland, можеш да получиш по 1 промоточка. Промоточките се получават на каса в случаите, в които клиентът не е сканирал Kaufland Card.

Залепи необходимия брой точки на съответното място в паспорта. Паспорт можеш да получиш на касата или да го вземеш от допълнителните рекламни дисплеи на територията на хипермаркети Kaufland.

Събраните точки можеш да използваш до 28.01.2024 г. или до изчерпване на количествата на промоционалните артикули.
С всеки събрани 5, 10 или 15 промоточки можеш да закупиш избрания от теб артикул PHILIPS на преференциална цена.
Всеки от продуктите може да бъде закупен на редовната му продажна цена без промоточки или на промоционална цена с промоточки. Няма ограничение в броя промоционални артикули, които можеш да закупиш. Промоточките не могат за бъдат заменяни за пари в брой и не могат да се използват в търговските обекти и магазини на други търговци на и извън територията на Република България.

С участието си в кампанията участниците декларират, че са запознати с настоящите правила и се съгласяват да ги спазват.

Скала за получаване на точки за лоялност:

  • При покупка на стойност от 5,00 лв. до 9,99 лв. получаваш 1 точка;
  • При покупка на стойност от 10,00 лв. до 14,99 лв. получаваш 2 точки;
  • При покупка на стойност от 15,00 лв. до 19,99 лв. получаваш 3 точки;
  • При покупка на стойност от 20,00 лв. до 24,99 лв. получаваш 4 точки;
  • При покупка на стойност от 25,00 лв. до 29,99 лв. получаваш 5 точки;
  • При покупка на стойност от 50,00 лв. до 54,99 лв. получаваш 10 точки и т.н.

Събирай Kaufland Card точки за лоялност или промоточки за твоя паспорт при пазаруване в Kaufland и вземи до 45% отстъпка на избрани продукти PHILIPS.