Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

15 години Kaufland България

Kaufland България вече 15 години е на българския пазар – 15 години предлагаме свежест, качество и изключително богат избор от над 20 000 артикула на изгодни цени. Всичко това е посветено на теб. Виж повече за пътя ни през годините.


По случай нашия 15-и рожден ден отправихме предизвикателство към Александър Сано, Поли Генова, Ненчо Балабанов и Елекса - да се присъединят към екипа ни и да поработят в Kaufland за един ден. Първите им реакции вече са факт, а в идните седмици ще споделяме преживяванията на всеки един от тях.

Поли Генова прекара цял ден на касата в емблематичния първи Kaufland – в Пловдив. Благодарим ѝ, че прие предизвикателството!

Поканихме и Ненчо Балабанов да удари едно силно мъжко рамо на екипа ни в Kaufland Студентски град. Той показа афинитет към работата и заквасената сметана. Виж как протече неговия работен ден, а ако го хвана в крачка на работа – пусни селфи в социалните мрежи и ни тагни!

Elexa има богат опит в създаването на съдържание за социалните мрежи и е много добре позната в TikTok, но как ще се справи зад витрината с месо в Kaufland? Тя сподели, че от малка ѝ е мечта и се вълнува. Виж как премина работният ѝ ден като част от екипа ни.

Завършваме предизвикателството за 15-ата ни годишнина с гръм и трясък! Любимият ни Сано се присъедини към екипа в Перник, за да провери как се зареждат свежи плодове и зеленчуци рано сутрин и какво е да следиш за тяхната "прясност" през деня.


15 години с мисъл за климат и природа

Изображение на ябълка, която е оцветена в червено и жълто, подобно на земното къбло

Вече 15 години работим като социално отговорна компания с мисъл за обществото и природата – от проекти за енергийна ефективност до категоричния ангажимент за намаляване на пластмасата. За своята последователна социално отговорна политика сме носител на десетки награди.

Хранене

С инициативи като „Свежите супергерои“ и „Kaufland София Полумаратон“ успяхме да ангажираме малки и големи с темата за балансираното хранене и активния начин на живот.

Повече по темата можеш да си припомниш тук.

Природа

Нашата цел е да намалим употребата на пластмаса с минимум 20% до 2025 г. и да имаме 100% рециклируеми опаковки на собствените ни марки. Вече не предлагаме еднократни пластмасови прибори, с което пестим 88 т пластмаса годишно.

Научи повече за нашата битка с пластмасата.

Климат

Изображение на камиони за доставка на продукти, задвижвани с природен газ

Изграждаме обектите си по последни екостандарти и само за три години инвестициите за енергийна ефективност са над 16 млн. лв. Ние сме сред първите ритейл компании в света със сертификат по стандарта EDGE освен международния стандарт ISO 50001.

Виж повече за усилията, които поагаме за опазване на околната среда.

Верига на доставки

Изображение на схема за верига на доставки

От 2011 г. всички бизнес партньори се придържат към нашия Кодекс на поведение за лоялни бизнес практики, прозрачност, добри условия на труд и живот, съблюдаване на човешките права и екосъобразно поведение.

Тук можеш да прочетеш повече за нашата отговорност към веригата на доставки.


15 години вкус и качество от родината

Насърчаваме родното производство и работим с над 60% български производители, като инвестираме в тяхното развитие. До момента сме дали над 250 000 лв. за сертификация на български фермери по Global G.A.P.

Предлагаме над 4 300 български продукта в постоянния си асортимент в страната, като в по-големите хипермаркети на веригата броят им достига близо 5 000. Родното производство преобладава в ключови хранителни категории като месо, млечни продукти, хляб и хлебни изделия. Виж тук повече за производителите, с които работим.

Партнираме си с български производители и доставчици от 26 региона на страната. Предлагаме местна продукция на родни ферми и мандри от почти всеки регион у нас. За лесна ориентация поставихме кафяво сърце с текст „От нашия регион“ върху ценовия етикет на всеки регионален български продукт, включен в асортимента. Това е допълнение на дългогодишната ни практика да обозначаваме всеки артикул с роден произход и със сърце в цветовете на трибагреника. Виж повече по темата.


Вече 15 години ние от Kaufland България сме верен партньор на всеки наш български клиент, като му предлагаме качествени продукти на отлични цени и позитивно потребителско преживяване. Зад успеха ни стои нашият сплотен екип от над 6000 човека, които ежедневно се грижат за удовлетвореността на клиентите.

Kaufland България е сред водещите работодатели в страната със сертификат Топ Работодател от международния Top Employers Institute.

В динамични времена като днешните вярваме, че по-важно от всякога е да разчитаме един на друг. „Разчитайте на нас“ е призив от колегите ни към всички наши клиенти.  

Виж повече по темата тук.