Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Твърде изгодно, за да е истина

Празнуваме ниските цени със стил, защото в Kaufland можеш да намериш това, което ти е необходимо, но и нещо допълнително, така че да се почувстваш точно като Кралицата на офертите. Тя купува всичко, което иска, винаги на изгодни цени.

Очакваме те всяка седмица с невероятни предложения, които ще те накарат да възкликнеш „Твърде изгодно, за да е истина“.

Deal Queens go get it!

Богат избор, високо качество и ниски цени

В Kaufland количката ти е пълна с качествени продукти на супер цени

Очакваме те със седмични оферти и промоционални цени на над 200 артикула, за да можеш да се насладиш на любимите си продукти. Собствените ни марки предлагат доказано качество на наистина ниски цени, а специалните ни предложения за уикенда са още една причина да си позволиш всичко, което искаш, без да се притесняваш за сметката.

При нас ще откриеш това, което ти е необходимо под един покрив. Зеленчуци, плодове, месо, колбаси, сирена, основни храни, напитки, почистващи продукти, козметика, решения за дома и градината, облекло и обувки за деца и възрастни. Всичко това в твоя Kaufland.

Колко изгодно? Толкова изгодно. ⬇️

Свежи продукти на изгодни цени

Валидни от 23.05.2022 до 29.05.2022


Това, което търсиш, на едно място

Нехранителни стоки на супер цени

Ние в Kaufland обичаме разнообразието. Затова ти предлагаме наистина богат избор от нехранителни продукти. В асортимента ни те очакват добре познати на пазара брандове и широка гама от наши собствени марки – от бебешките продукти, през спортната мода, до инструментите за автомобила.

Очакваме те с постоянни и сезонни предложения с високо качество на супер изгодни цени.

Наслади се на предложенията

Валидни от 23.05.2022 до 29.05.2022Вкусно, без да е скъпо

Изгодно, апетитно и лесно за приготвяне

Вкусното не винаги означава скъпо. Ние вярваме, че можеш да приготвиш изключително вкусни неща за похапване с малко пари. А в Kaufland ще намериш съставките, от които се нуждаеш, на цени, които отговарят на твоя бюджет.