Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Творчество или похапване – първата лъжичка различна храна

Почти сигурно е, че при първите опити по-голямата част от приготвеното с любов пюре от моркови най-вероятно ще отиде на стената, а не в устата на бебето. Няма причина за притеснение: шампион се става с практика! А дотогава просто се наслаждавайте на произведенията, които се получават.

Малки художници

Дали следващият Пикасо или Шагал се крие в малкото ви слънчице? Времето за хранене може би ще го покаже, защото със сигурност ще се сдобиете с разноцветни петна. Можете да влезете в битка с лекетата, има много препарати, които ще помогнат. Така или иначе скоро ще забележите, че борбата срещу петната е безкрайна. Така че защо да не се възползвате максимално от това? Първите пюрета от моркови, тиква или спанак оставят впечатляващи следи върху лигавниците и гащеризончетата.

Нуждаете се от:

  • Фотоапарат, винаги в готовност
  • Лигавниче
  • Красива рамка за картина

Започваме

Първото хранене на вашето дете е много забавно за гледане! Изведнъж се появяват нови, вълнуващи вкусове, които твоето малко съкровище иска да изследва. Лъжица в ръката и сме готови за екшън. Увековечете този забележителен момент с камерата. Не само учуденото личице на вашето бебенце, но и последствията от пиршеството.

Разбира се, можете и вие да нахраните детето си, но яденето само́ насърчава неговата самостоятелност и със сигурност ще се хареса на вашия малък изследовател много повече. Практикувайте на спокойствие и оставете детската радост да ви увлече.

Неравната битка с кашата е оставила белези по пода, на лигавника и върху дрешките? Направете снимки дори на тези петна. От това създайте красив колаж на първата лъжица каша. След няколко години можете да разгледате снимките с порасналия вече палавник и да се посмеете заедно на спомена.