Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Мода за бременни

Чао, панталон, скоро ще се видим отново! Щом коланът започне да стяга, казваме здравей на модата за бременни. Вземете със себе си най-добрата си приятелка или своя партньор и купете нови дрехи за бременното си коремче. Имаме съвети за успешен ден за пазаруване.

Добре е да знаете

Благодарение на някои трикове и похвати обичайното облекло най-напред все още ви става. Но скоро става ясно, че любимите ви дънки ще трябва да направят почивка за известно време. Ставащият все по-голям корем прави необходима модата за бременни.

Изборът е голям. За всеки повод и вкус има по нещо. Най-важният критерий при избора на облекло за бременността трябва да бъде удобството, за да се чувствате добре и с растящ корем.

При покупката облеклото не трябва да е прилепнало по тялото, а да оставя достатъчно място на коремчето да расте. Панталони и поли с широк, еластичен колан са удобни и допълнително поддържат корема. Който не иска да сменя целия си гардероб, е добре да избере дрехи, които позволяват добро комбиниране.

От практична гледна точка може да носите облеклото за бременни и след раждането, защото докато се скрие коремчето напълно, може да мине известно време. Можете да поразровите и гардероба на партньора си и да вземете на заем няколко удобни тениски за вкъщи.

Необходимо ви е:

Въпреки че изборът на стилно облекло за бременни е огромен, някои основни неща не трябва да липсват:

  • Два панталона за бременни с еластичен колан.
  • Няколко горнища, които лесно се комбинират: дълги тениски и в зависимост от сезона няколко памучни пуловера или жилетки.
  • Два сутиена за бременни за растящата гръдна обиколка: те поддържат чувствителния бюст и разтоварват гърба. Повечето модели лесно се отварят и са подходящи и като сутиени за кърмене след раждането.
  • Чифт удобни, равни обувки, в които можете да се пъхнете лесно, дори когато не сте виждали стъпалата си отдавна.

Няма значение, дали накрая ще изберете само няколко практични дрехи. Пазаруването с бременно коремче е чудесна възможност да обърнете повече внимание на „новото“ си тяло и да му се доверите. Пробвайте по свой вкус различни облекла за бременни и оставете приятелка спокойно да ви посъветва за избора. В крайна сметка трябва да се чувствате удобно, за да покажете растящия си корем с гордост на света – и при това добре опакован.

Забавно пазаруване за бременно коремче!