Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Бременни сме – как да го съобщим?

Очаквате бебе и искате най-накрая да споделите благата вест със своите близки? За да се превърне това в специален момент, ви предлагаме няколко творчески съвета и идеи за обявяването на новината.

Първата фотосесия

Много двойки чакат да изминат първите три критични месеца от бременността, преди да се почувстват спокойни да споделят своето щастие. И вие ли се намирате в етап от живота си, в който желаете да разгласите на целия свят, че скоро ще ставате родители? Разбира се, можете просто да се обадите на бъдещите баби и дядовци или да им напишете съобщение, но има и по-вълнуващи начини да споделите с близките си за очакваното ново допълнение към семейството. С нашите идеи обявяването на вестта ще остане трайно в съзнанието на всички.

Какво Ви е необходимо:

  • Фотоапарат и посветен на начинанието фотограф
  • Ултразвуково изображение на вашето малко чудо
  • За братя и сестри: тениски с принт „батко“ или „кака“
  • Рецепта за бисквитки с късмети  - вижте тук

Ето как става:

Предстои неделният обяд със семейството или следващата среща с приятелките ви? Това още повече ви кара да изгаряте от нетърпение да споделите новината за малкото чудо. Вече едва сдържате вълнението си как ще реагират на новината вашето семейство, братя и сестри и най-добри приятели. Още по-красиво би било, ако поднесете благата вест по запомнящ се начин.

Предвкусване на истинска радост: така можете да представите голямото събитие

Ако предстои следващата семейна среща, съберете вашите родители, братя и сестри за семейна снимка. Фотографът трябва да е посветен в тайната и в подходящия момент да извика “Анна е бременна!”, вместо “Зелеее”. Удивлението в очите и изненаданите лица са гарантирани. Снимката е красив спомен, към който по-късно можете да се връщате заедно с вашето дете.

Ако наскоро сте пътували и предстои да покажете снимки от преживяването вкъщи, просто добавете кадър от последното ултразвуково изследване не на бебето. Като видят вашия „пътник без билет“ всички със сигурност ще бъдат удивени.

Ако вече имате деца, ще бъде сладко да направите тениски с печат “батко” или “кака”. Със сигурност няма да мине много време и те ще зададат своите въпроси. Ако ви предстои вечер с приятели, със сигурност трябва да бързо да се оправдаете как така няма да пиете от доброто червено вино. Дори и другите да повярват за кратко, че ви боли главата, най-късно, след като предложите за десерт приготвените лично от вас сладки с късметчета, в които се крие щастливата вест за потомството, никой вече няма да бъде изненадан.

Бебешки поздрав от далече

Разбира се не винаги е възможно да разкажете лично на някого за вашето щастие. Освободете фантазията си – изпратете например чифт бебешки обувчици и ултразвукова снимка на бебето на бъдещите баби и дядовци или оформете пощенски картички със самите по-големи братя и сестри. Дайте вола на въображението си, за да можете още дълго да си спомняте за този специален момент.