Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Здравей, бебе – първата снимка

Първият поглед към вашето малко чудо е нещо наистина много специално, а първата снимка – една от най-хубавите за родителите. Можете да съхраните този прекрасен момент завинаги в бебешки дневник.

Първата фотосесия

От положителния тест за бременност са минали няколко седмици и макар още никой да не забелязва, времето, в което сте само двамата с вашия партньор, скоро ще отмине. Между 9-та и 12-та седмица от бременността обикновено се провежда втория контролен преглед. Бъдещите родители често трептят в очакване на това ултразвуково изследване. За първи път можете да зърнете малкия живот, който се развива в корема на майката. Макар и на ултразвуковото изображение най-напред да различавате вашето бебе само като светло петънце, чувството да чуете как бие малкото сърчице е неописуемо.

Наслаждавайте се заедно на спомените

Най-добре съхранете този скъп момент в личния си бебешки дневник. В него може да разкажете за големите и малки етапи на вашето съвместно приключение и да залепите изображения от ултразвука. И не само, създаването на бебешкия дневник всъщност е забавно. Да разглеждате тези преживявания заедно с детето след няколко години, това са безценни семейни мигове!

Нуждаете се от:

  • Дневник (със спирала) или фотоалбум като личен бебешки дневник
  • Разнообразни подходящи материали, като декоративни залепващи се ленти, стикери, перфоратор за декорация

Ето как се прави

Още преди раждането можете да запълвате бебешкия дневник с лични истории и моменти от бременността. Към тях принадлежат освен ултразвуковото изображение, разбира се, и най-хубавите снимки на бременното коремче. Можете да документирате и специални спомени, мисли и чувства. За какво сте имали апетит? Какви весели и емоционални мигове сте изживели заедно с партньора си? Всичко това може да намери място във вашия бебешки албум. С различни материали за творческо майсторене можете да го оформите според желанието и настроението си и така, съвсем неусетно, да прекарате по-приятно времето до идването на бебето. Да се обзаложим, че радостното очакване ще нараства с всеки добавен в дневника миг?