Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Време за двама ви

Скоро ще станете трима и радостта от очакването е огромна. Отделете през последните седмици преди раждането, и то съвсем съзнателно, време само за вас двамата с партньора ви. Забавлявайте се по време на това романтичното усамотяване!

Само ти и аз

В Америка т.нар. Babymoon е широко разпространена тенденция и чудесна идея. Babymoon (или просто романтично усамотяване) се нарича последната почивка на двойката преди бебето да се появи. Но да бъдем честни: колкото по-голямо е коремчето, толкова по-некомфортно може да бъде едно пътуване. А бъдещите родители не трябва непременно да се разхождат надалеч, за да се насладят на малко спокойствие и романтично усамотяване преди. Дори и между собствените четири стени може да изживеете прекрасна романтична почивка – с всички онези неща, за които няма да ви остане време, когато всичко се завърти около новия жител на Земята.

Предвкусване на истинска радост: така можете да представите голямото събитие

Дори когато в мислите си изцяло и напълно сте с малкото си любимо човече, отделете съзнателно един ден или дори цял уикенд само за себе си и партньора ви. Тогава всичко ще се върти само около вас като двойка. Насладете се на възможността да прекарате деня според желанието и настроението си и на романтичните часове заедно, само двамата. Включете и вкусно похапване в програмата.

Нуждаете се от:

  • Продукти за любимото ви ястие или например за Пиле с портокал
  • Свещи за романтична атмосфера
  • Безалкохолни коктейли