Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Освободете манежа за домашните любимци

Да пораснеш с домашен любимец е истински късмет. Най-добрият приятел винаги е наблизо, а децата се учат да поемат отговорност от рано. Днес дневната се превръща в цирков манеж, а добродушното семейно куче се превръща в истински дресиран лъв.

Скука? Няма такова нещо!

Без значение дали куче, котка, хамстер или заек – домашният любимец в семейството е не само верен спътник, но и носи реални ползи за вашето дете. Според проучвания, децата, които растат с домашен любимец, са по-отговорни и надеждни. Това повишава и самочувствието им, тъй като децата усещат, че са нужни някому още от самото начало.

Добродушното куче е прекрасен член на семейството. Съвместното упражняване на лесни номера с кучето е проект за вашето дете, при който то може да поеме отговорността по игрив начин. Впечатляващ трик е играта с предмети, която изисква търпението на вашето дете и финия нос на четирикракия приятел.

Нужни са ви:

  • Любимите лакомства на кучето
  • Три непрозрачни предмета (например чаши или саксии за цветя)
  • Дъждовен следобед с много време

Да започваме!

Детето ви поставя предмет върху любимите лакомства на кучето пред очите му. Сега на кучето е позволено да души и да бута чашата. Без значение какво прави, малкият дресьор на животни може да го хвали, докато не преобърне чашата и не намери лакомството за награда. Тази стъпка се практикува търпеливо отново и отново от вашето дете, докато кучето съзнателно обърне предмета.

Шампион се става с практика

Сега малкият цирков дресьор може да вземе другите два предмета и да ги постави в редица. Кучето може да отгатва. Веднага след като бутне правилния предмет, се полагат похвала, галене и разбира се, заслужено лакомство. Вашето дете може да крие лакомства под различни предмети, така че кучето да се научи да подушва и събаря правилния предмет с наградата под него. Тази стъпка също изисква повторения и търпение.

Готови сме за саламче!

Сега на вашето дете е разрешено да премества трите чаши в произволен ред, а лакомство да има само под едната. Любопитството на добродушния косматко вече е възбудено, така че той със сигурност ще следи внимателно спектакъла. След достатъчно упражнения той ще избере правилния предмет без никакви проблеми.

Освободете манежа!

Всички погледи са вперени в гордия дресьор и неговия опитомен лъв. Те са репетирали дълго време и сега изпълняват своя трик пред изумената публика. Всеки зрител може дори да премести предмета сам, за да не възниква съмнение: тези двамата са силен отбор! Чудесен момент за вашето дете, който то със сигурност ще помни дълго време.