Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Внимание, малки художници на път!

Веднага след като децата започнат да се движат из жилището, нищо не е в безопасност от тях. Тогава тапетите се превръщат в платно за рисуване. Имаме съвети за спокойни родители – и за игри, при които жилището не страда.

Когато стане тихо

Родителите знаят, тишината е подозрителна. Много подозрителна! Докато се наслаждавате на кафето си, малкото съкровище е украсило стената в хола с пастели. Идеално време за практикуване на нова мантра: станалото – станало. Извлечете максималното от ситуацията, например с хубава рамка за новото произведение на изкуството. Вашите гости вероятно ще решат, че тази картина просто е трябвало да бъде точно там.

Не се страхувайте от дъждовни дни

Вие сте уморени, но детето ви е свръх енергично, а навън вали като из ведро? За съжаление, с малки деца не стои на дневен ред възможността да се сгушиш в леглото и да дръпнеш одеялото над главата си. Вашият откривател би предпочел да се разхожда из жилището и да се занимава с нещо вълнуващо. За щастие имаме няколко идеи за вас!

Нужни са ви:

  • Музика
  • Дрехи за маскиране
  • Голям кашон

Започваме

За да са всички в добро настроение и да се забавляват, пуснете музика и танцувайте диво заедно в хола. Моменти на по-буйно разтоварване са особено ценни в стресиращото ежедневие. И не се притеснявайте, колкото по-лудо танцувате, толкова повече това ще се хареса на вашето слънчице.

Ахой, земляни!

Маскирането винаги е добра идея и е спасило деня на много хора. Като пирати можете да отидете на лов на съкровища или да гасите опасни пожари като пожарникарите. Направете пикник в пещера, построена с едно-две одеяла и столове. Може би ще откриете голям празен кашон по време на изследователското пътуване? С малко помощ от ваша страна той се превръща в рицарски замък, дворец или ракета. След това детето ви може да го оцвети така, както пожелае. Това е ситуация, от която всички печелят! Детето има занимание, а вие имате време да готвите, подреждате или просто да си починете.

Търсене и предлагане

Не оставяйте винаги всички играчки в детската стая, а предложете само ограничен избор. Ако искате детето ви да прекара известно време само, изкарайте една от кутиите от тавана или от килера – така позабравените вече прибрани играчки отново са интересни и вълнуващи!


Важна информация

От съображения за превантивна защита на потребителите Kaufland изтегля следния продукт:

My Project
Електрическа лампа против насекоми

Баркод 4063367290183
В продажба от Kaufland от април 2022