Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Внимание, малки художници на път!

Веднага след като децата започнат да се движат из жилището, нищо не е в безопасност от тях. Тогава тапетите се превръщат в платно за рисуване. Имаме съвети за спокойни родители – и за игри, при които жилището не страда.

Когато стане тихо

Родителите знаят, тишината е подозрителна. Много подозрителна! Докато се наслаждавате на кафето си, малкото съкровище е украсило стената в хола с пастели. Идеално време за практикуване на нова мантра: станалото – станало. Извлечете максималното от ситуацията, например с хубава рамка за новото произведение на изкуството. Вашите гости вероятно ще решат, че тази картина просто е трябвало да бъде точно там.

Не се страхувайте от дъждовни дни

Вие сте уморени, но детето ви е свръх енергично, а навън вали като из ведро? За съжаление, с малки деца не стои на дневен ред възможността да се сгушиш в леглото и да дръпнеш одеялото над главата си. Вашият откривател би предпочел да се разхожда из жилището и да се занимава с нещо вълнуващо. За щастие имаме няколко идеи за вас!

Нужни са ви:

  • Музика
  • Дрехи за маскиране
  • Голям кашон

Започваме

За да са всички в добро настроение и да се забавляват, пуснете музика и танцувайте диво заедно в хола. Моменти на по-буйно разтоварване са особено ценни в стресиращото ежедневие. И не се притеснявайте, колкото по-лудо танцувате, толкова повече това ще се хареса на вашето слънчице.

Ахой, земляни!

Маскирането винаги е добра идея и е спасило деня на много хора. Като пирати можете да отидете на лов на съкровища или да гасите опасни пожари като пожарникарите. Направете пикник в пещера, построена с едно-две одеяла и столове. Може би ще откриете голям празен кашон по време на изследователското пътуване? С малко помощ от ваша страна той се превръща в рицарски замък, дворец или ракета. След това детето ви може да го оцвети така, както пожелае. Това е ситуация, от която всички печелят! Детето има занимание, а вие имате време да готвите, подреждате или просто да си починете.

Търсене и предлагане

Не оставяйте винаги всички играчки в детската стая, а предложете само ограничен избор. Ако искате детето ви да прекара известно време само, изкарайте една от кутиите от тавана или от килера – така позабравените вече прибрани играчки отново са интересни и вълнуващи!