Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Подводно приключение за малки жабки

На вашето дете внезапно му хрумва, че не иска да се къпе във ваната? Няма проблем – с  правилната екипировка и малко „моряшки измислици“ дори и изпитващите боязън от водата ще се превърнат в истински жабки.

Да поемаме към банята

През първите няколко месеца след раждането повечето бебета се чувстват идеално във ваната, защото топлата вода им напомня за чудните времена в коремчето на мама. Възможно е, обаче, бебетата и малките деца изведнъж да почувстват несигурност при къпане или дори да развият страх от водата.

Обясненията за този неочакван обрат в поведението са много и не винаги са очевидни за родителите. Може би при последното къпане в очите на малкото ви съкровище случайно е попаднала сапунена пяна или пък светлината в банята ви е твърде ярка. Дори и да не знаете причината, с нашите съвети и малки хитрини ще превърнете времето за къпане в приятно преживяване за вашето дете.

Какво Ви е нужно:

  • Бебешка или детска вана
  • Седалка за вана
  • Цветни чашки и гумени играчки
  • Детска козметика за къпане
  • Очила за плуване

Пълен напред!

Ако детето ви изпитва дискомфорт по време на къпане, вероятно предпочита да се къпе в бебешка или детска вана, а не в голямата вана в банята. Разбира се, може да се окаже и точно обратното. Дали пък бебешката вана не е станала твърде малка за вашето съкровище? Ако то все още не може да седи стабилно, снабдете се със седалка за вана. Така ръчичките му ще са свободни, за да се забавлява с играчките по време на къпане.

Какво ще кажете да пуснете любими песнички или аудио приказка в банята? Това отвлича вниманието, отпуска и осигурява приятна атмосфера. Вашето слънчице все още се колебае? Най-забавното преживяване за малките е да влязат в голямата вана заедно с мама или татко. Така дори и хлапетата, гледащи с боязън водата, ще се почувстват в безопасност и ще забравят за страховете си, щом са заедно с вас. Тези водни забавления със сигурност ще се превърнат в любим момент за тях!

Добре екипирани за морски приключения

Обикновените гумени играчки или цветните чаши от кухненския шкаф ще привлекат вниманието на детето и то ще открива все по-забавни игри. Дайте му фуния, бъркалка за яйца и малка тенджерка и го оставете да се развихри във водата. Игрите във ваната са не само забавни, а също така развиват моториката и креативността на малките палавници.

Специалните козметични продукти за деца като пяната за вана, оцветяващите водата или пукащите соли гарантират незабравимо преживяване за малките пирати. Ако детето се бои от попаднала вода или сапунена пяна в очите, сложете му очила за плуване. Много деца се чувстват по-спокойни, ако си вземат кукла или гумена играчка за компания във ваната. Те могат на свой ред да изкъпят играчката си, точно както мама или татко къпят тях. Така бързо ще се убедят, че къпането никак не е страшно. Дори напротив.

Желаем на вас и на малките ви жабчета приятни забавления във водата!