Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Първата нощ извън дома – как да подготвите детето

Първата нощ на децата извън къщата е свързана с доста вълнения, дори и да са в добри ръце при баба и дядо. За да не се възцари носталгията по дома, на помощ идват няколко трика и малко оборудване за спешна помощ.

Шампион се става с практика!

Първата нощувка извън дома е страхотна, вълнуваща стъпка за вашето бебе. И разбира се за вас като родител! Най-добрият начин всичко да премине безпрепятствено, е като се отнесете към събитието колкото се може по-спокойно. Така и детенцето ви ще може да направи същото.

За да се чувствате напълно естествено в тази ситуация, е особено полезно да се упражнявате. В най-добрия случай заобикалящата среда ви е позната, ако често посещавате баба и дядо. Редовно слагайте малкото слънчице за следобедната му дрямка там. Пробна нощувка заедно, при която бебето e сложено в легълцето от баба, може много да помогне.

Нуждаете се от:

  • Любими играчки
  • Легло за пътуване
  • Спален чувал или одеялце
  • Хавлийка
  • Детска четка за зъби
  • Любима книга
  • Любима плюшена играчка за сън
  • Запис на гласа ви или кратко видео

Всичко е под контрол!

Когато настъпи големият ден, обявете точно кога се връщате. И кажете на съкровището си колко е страхотно да пренощуваш при баба и дядо. Покажете, че това е повод за радост, а не за притеснение! Не довеждайте детето си при баба и дядо точно преди лягане, за да може да свикне със заобикалящата среда. Пригответе любимите играчки, с които детето ви винаги се забавлява и са му добре познати.

Може би вашето съкровище дори вече има легълце при баба и дядо. В противен случай е добра идея да му донесете познатото му легло за пътуване с неговия спален чувал или одеялце. Ако ароматът през нощта е такъв, какъвто е у дома, това помага на детенцето ви да се чувства добре. А ако се събуди през нощта, баба, разбира се, трябва веднага да е на място до него.

Ако имате общ вечерен ритуал, баба трябва да го спази възможно най-точно. В зависимост от възрастта детето може дори да ви помогне да си спомните отделните стъпки. Миенето на зъбите или преобличането е първо? Песента за лека нощ преди или след приказката е?

За случай на спешност можете да запишете точно какъв е ритуалът, както и какво най-добре успокоява малкото ви съкровище и какво не му харесва. Това дава усещане за сигурност и на баба. Ако донесете и любимото плюшено животно, което да прегръща, а може би дори и запис на глас или кратко видео за трудни ситуации, детето ви със сигурност ще може да спи спокойно.


Важна информация

От съображения за превантивна защита на потребителите Kaufland изтегля следния продукт:

My Project
Електрическа лампа против насекоми

Баркод 4063367290183
В продажба от Kaufland от април 2022