Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Запознанства край пясъчника

Едва ли има място, по-подходящо за среща с други родители, отколкото на детската площадка. И тези нови познанства са не само полезни. Обмяната на опит с тях може да бъде истински балсам за душата ви като родител.

Да си родител създава връзки

На детската площадка понякога се изграждат истински приятелства. В пясъчника между децата и до него между родителите. Защото тези, които седят в дъжд, пек и мраз заедно на пейката и гледат съкровищата си, докато играят, бързо започват разговор по между си. С подходящите аксесоари вие не само ще се противопоставите на времето, но и ще превърнете детската площадка в място, където можете да се срещате с приятели.

Нужни са ви:

  • Играчки
  • Достатъчно вода и закуски
  • Носни кърпички
  • Мокри кърпички
  • Лепенки за рани
  • Тeрмос с кафе
  • Допълнителна чаша/чаши
  • Шоколадови бонбони

Тип подход

Взаимната помощ сближава родителите едни с други. Ако винаги държите под око децата на вашите познати, те вероятно ще ви върнат услугата. Например, ако спешно трябва да отидете до тоалетната, но детето ви се е улисало в игри, които не искате да прекъснете.

Родителите се подкрепят взаимно дори с играчките и закуските. Защото вашето съкровище, разбира се,  предпочита да копае с багера на друго дете, а то от своя страна изпитва неустоимо желание да изяде вашите парченца ябълка. Някоя майка е свършила влажните кърпички, на друга спешно й трябва лепенка, а малкото ви слънчице е толкова изцапано със сладолед, че спешно трябва да заемете чиста тениска. Само спокойно! Защото на детската площадка всички родители са от една и съща страна на барикадата.

Контакти за напреднали

Имате голям шанс да се сприятелите с другите родители, ако разполагате с термос кафе и една или две допълнителни чаши. Това е не само мил жест, но и повечето от уморените родители имат нужда от кофеин. А какво ще кажете за малка кутия шоколадови бонбони към ободрителната напитка? Това превръща детската площадка в уютно кафене на открито, където можете да се насладите на забавни моменти с добри познати.