Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Подкастът на Kaufland

През ноември 2021 г. ти представихме първия ритейл подкаст у нас. Аудио поредицата се казва "Истории от рафта", а нейният пилотен епизод – „Лютеница vs. Киноа“.

Защо подкаст?

 

"Истории от рафта" е подкаст за пазаруването като забавление, ангажимент и наука. Проектът на Kaufland България е първи по рода си за ритейл сектора в България и е в крак с тенденциите аудио форматът все повече да се налага като успешен канал за комуникация. Заговаряйки чрез своя подкаст младите и активни хора, компанията ни цели да обърне внимание както на водещите теми и тенденциите в сферата на модерната търговия, така и на иновациите и каузите в сектора. В допълнение, чрез "Истории от рафта" веригата представя по-различен поглед към ритейла – отвъд традиционните представи.

"С този проект започваме нещо ново за Kaufland България. Истински щастливи и горди сме, че сме първата търговска верига в страната, която ще предлага интересно и полезно съдържание за своите най-млади потребители, а и не само за тях, в подкаст. Вярваме, че в нашия сектор освен продуктовото разнообразие, по рафтовете има и вълнуващи истории, които искаме да споделим. Те ще бъдат разказвани от изключително интересен екип от страхотни млади професионалисти. Планирали сме атрактивно съдържание и се надяваме, че "Истории от рафта" ще спечели сърцата на слушателите.“, каза по повод старта на поредицата Гергана Димитрова, мениджър "Корпоративни комуникации" в Kaufland България.

Епизодите

 

Епизодите са  достъпни в два формата – Audio shorts и Classic. Така наречените Аudio shorts версии са с продължителност 5 минути и излизат всяка втора и последна сряда на месеца, като в тях са отразени най-важните акценти от предстоящия нов епизод. Пълните версии Classic, с продължителност 10 минути, са достъпни всеки втори и последен петък на месеца. Подкастът има три постоянни рубрики – "На входа", която представя забавни топ факти по темата на епизода; "Брей! Ти да видиш!", която съпоставя различни продукти, технологии и иновации; "Ти си!", в която място намират забавни игри и предизвикателства към аудиторията.

Всички епизоди на „Истории от рафта“ можеш да намериш директно на сайта на подкаста: otrafta.bg и в платформите Apple Podcasts, Google Podcasts и Spotify.

Водещите

 

Разказвачите на нашите истории са трима – Елена Недялкова, Йоана Цанева и Иван Назъров. Триото водещи се отличава с ентусиазъм, любопитство и разнообразни интереси. Младежите определят себе си като активни комуникатори, които обичат както да слушат, така и да разказват всякакви истории. Елена и Йоана са на 22 години, студенти в специалностите "Реклама" и "Връзки с обществеността" в Нов български университет. Техен верен помощник е Иван, който учи "Журналистика" в Софийски университет и живо се вълнува от здравословно хранене и спорт. Докато Елена и Йоана посрещат различни гости и водят епизодите, Иван е човекът на терен и се грижи за рубриката "Ти си!" в ролята на специален агент, който отправя предизвикателства към слушателите.

Партньорите

 

Наши партньори в реализирането на "Истории от рафта" са  "Н4Н" – консултантска агенция за преживяванията на хората в бизнеса, и първата българска агенция, изцяло специализирана в създаването на аудио подкaсти – 4 Web Studio.