Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Countryside® - Събуди градината за нов живот

Countryside® е марката за тези, които обичат да бъдат на открито. Собствената марка на Kaufland предлага красиви и практични продукти на наистина разумна цена, с които всеки може да превърне своята градина или балкона си в още по-красиво място, на което да прекарва свободното си време.

Сезонни продукти

Твоята лична зона за почивка и релакс

С широка гама от качествени продукти, Countryside® разполага с необходимото, за да започнете сезона на открито. Силната собствена марка на Kaufland съчетава атрактивен дизайн с висока функционалност и изпитано качество – разбира се, на изгодни цени. От пролетта до есента ви предлагаме богата гама, която се допълва от редовни промоции. В допълнение към класиката, при нас винаги ще намерите продукти и идеи, в които подбираме актуални тенденции и дизайни.


Нашето качество

За градината по всяко време на годината

Продуктите на Countryside® са изработени от устойчиви материали, които издържат влиянието на околната среда. Продуктите са сертифицирани от TÜV, което е знак не само за високо качество, но и гаранция за цена. Сертифицираните по FSC дървени продукти и социално отговорното им производство гарантират, че опазването на околната среда е наш приоритет, дори в производството на новите инструменти за твоята градина.

 Изображение на жена, която отглежда зеленчуци в мини оранжерия

Високо качество

За да гарантираме, че функциите и качеството на продукта отговарят на високи стандарти, ние работим заедно с независими институти като TÜV. FSC печатът пък показва, че природата не се пренебрегва при производството на Countryside®. В допълнение, като производител, ние определяме и наблюдаваме всеки детайл – от проектирането до устойчивото, социално отговорно производство.

Изображение на жена, легнала по гръб сред цветята си с градински инструменти и аксесоари Countryside®

Богат избор

Countryside® предлага разнообразие от продукти, подходящи за всяко време от годината. От пролетта до есента ще открие широка гама от актуални и функционални инструменти.

 Изображение на жена, която подрязва растенията в градината си с градинска ножица Countryside®

Изгодни цени

Благодарение на сътрудничеството ни с надеждни доставчици, Countryside® се отличава с отлично съотношение цена-качество.


Направи си сам...

Украса за тераса

Превърни в чудесно място за отдих и почивка терасата у дома, без значение колко малка е тя. За да направиш откритото пространство наистина специално не са ти необходими много средства и тежки мебели. Достатъчни биха били няколко стари тенджери, празни буркани, цветни хартии... Много въображение и желание, разбира се. Научи как да направиш две от нашите фантастични декорации стъпка по стъпка.


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Countryside® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.