Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Спортни стоки Newcential® – За твоето спортно "Аз"

Спортът започва с решение, воля и правилна екипировка. Последното ти даваме ние със серията удобно спортно облекло и издръжливи аксесоари с марка Newcential®. Вече нямаш извинение да не започнеш. Имаш ли волята? Решението е в твоите ръце.

Асортимент

Спортни аксесоари Newcential® – Гарантирано разнообразие

Гамата продукти с марката Newcential® се обновява постоянно. Просто следи редовно нашата брошура, като и уеб страницата ни.

Изображение на мъж и жена, които тренират във фитнес зала
Изображение на млада жена, която тренира йога
Изображение на мъж и жена, които тичат
Изображение на мъж и жена, които се гмуркат в басейн
Изображение на мъж и жена, които карат колело в парка
Изображение на мъж и жена, които са тръгнали на планински поход
Изображение на мъж, който кара сноуборд
Изображение на млади хора, които тренират волейбол

Гаранции за качество

Нашата собствена марка гарантира

Newcential® е за тези, които очакват много, дават всичко, но не желаят да плащат прекалено висока цена. Newcential® ти предлага функционални спортни дрехи, което е идеално пригодено за твоята фигура и те кара да изглеждаш чудесно при всяка тренировка.

В допълнение, голяма част от нашите текстилни изделия са:

  • GRS сертифицирани и произведени от рециклирани материали
  • импрегнирани, ако спортът, за който са създадени, го изисква. Използваме технологията BIONIC FINISH®, която позволява резистентност на текстила към вода и мръсотия
  • сертифицирани по Oeko-TEX® Standard 100 – независимата, интернационална система за сертифициране и тестване на сурови, полуобработени и обработени текстилни продукти и аксесоари
Изображение на спортен клин Newcential®
Изображение на мъжки спортни къси панталонки и фланелка с къс ръкав Newcential®

Високо качество

Всички продукти на Newcential® впечатляват с подбрани материали, качествена изработка, оптимална здравина и функционалност. Нашите експерти по осигуряване на качеството, както и независими институти, регулярно контролират качеството на продуктите.

Изображение на дамско спортно облекло Newcential®

Богат избор

Собствената ни марка спортни дрехи и фитнес аксесоари Newcential® може да бъде открита в постоянния ни асортимент. Допълваме марката регулярно със сезонни, модерни и креативни продукти, които са винаги на добра цена.

 

Изображение на спортни обувки Newcential®

Изгодни цени

Нашата цел е винаги да предлагаме на клиентите си оптимално съотношение между цена и качество, като това важи напълно и за марката Newcential®.

 


Спортна колекция от рециклирана пластмаса

Дай от себе си най-доброто и защити природата

Спортното облекло от полиестер е леко, издръжливо, съхне бързо и не се мачка. А с нашата спортна колекция от рециклирана пластмаса Newcential® искаме да докажем, че то може да бъде създадено и с мисъл за природата. За производството на спортната ни колекция използваме PET бутилки и други пластмасови отпадъци. Те се почистват, надробяват, след което се претопяват и правят на нишки. Изтъканите нишки се превръщат в рециклиран полиестер, от който се шие колекцията.


Често задавани въпроси

Още въпроси?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Newcential® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.