Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Kidland® - собствената марка детски играчки на Kaufland

С Kidland® всяка детска стая се превръща в цветното кралство на детската фантазия. Kidland® вече е любима марка играчки не само на малки, но и на големи. Собствената марка на Kaufland убеждава не само с безупречното си качество, но и с изгодната си цена.

Асортимент

Където са децата, там е играта

Kidland® внася цвят във всяка детска стая и е истинска радост за окото както на малчуганите, така и на всички останали членове от семейството. Дървени играчки като къщи за кукли, различни плюшковци и още много и различни играчки за деца с марката Kidland® очакват своите нови собственици, ексклузивно в Kaufland.

Изображение на дървено влакче с формички за подреждане Kidland®
Изображение на мек пъзел Kidland®
Изображение на дървена панда на колелца с въженце за теглене

Качество

Да купиш като на игра

Избирайки играчки за деца Kidland® ти взимаш правилното решение. Защото, както при всички наши продукти, така и тук залагаме на високо качество и изгодна цена. Освен това ние прибавяме продукти към асортимента си, само ако те отговарят на високите ни изисквания.

  • Високи стандарти за качество и сигурност
  • Дървени играчки, изработени от дървесина от устойчиво отгледани гори
  • Социално отговорно производство
Изображение на кутии за игра, пълни с играчки Kidland®

Високо качество

За нас високото качество на материалите и изработката на детски играчки Kidland® са от голямо значение. Ние не оставяме нищо на случайността. Освен вътрешния контрол на качеството, разчитаме и на опита на независими институти. При дървените играчки обръщаме внимание на сертифицираните по FSC суровини от устойчиви горски стопанства. В допълнение, всички те са сертифицирани от TÜV.

Изображение на занимателни игри Kidland®

Богат избор

Kidland® е собствената марка на Kaufland, която може да бъде открита в постоянния ни асортимент.  

Изображение на дървен пъзел с фигури за поставяне на конкретно място от Kidland®

Изгодни цени

С Kidland® никога не е скучно. Ние допълваме нашия асортимент регулярно със сезонни, модерни и креативни детски играчки, които винаги са на добра цена.  Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Kidland® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.