Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Kidland® - собствената марка детски играчки на Kaufland

С Kidland® всяка детска стая се превръща в цветното кралство на детската фантазия. Kidland® вече е любима марка играчки не само на малки, но и на големи. Собствената марка на Kaufland убеждава не само с безупречното си качество, но и с изгодната си цена.

Асортимент

Където са децата, там е играта

Играчките Kidland® внасят цвят във всяка детска стая и са истинска радост за окото както на малчуганите, така и на всички останали членове от семейството. Дървени къщи за кукли, различни плюшковци и още много и различни играчки с марката Kidland® очакват своите нови собственици, ексклузивно в Kaufland.

Kidland® - където са децата, там е и играта
Kidland® - където са децата, там е и играта
Kidland® - където са децата, там е и играта
Kidland® - където са децата, там е и играта
Kidland® - където са децата, там е и играта
Kidland® - където са децата, там е и играта

Качество

Да купиш като на игра

Избирайки Kidland® ти взимаш правилното решение. Защото, както при всички наши продукти, така и тук залагаме на високо качество и изгодна цена. Освен това ние прибавяме продукти към асортимента си, само ако те отговарят на високите ни изисквания.

  • Високи стандарти за качество и сигурност
  • Дървесина от устойчиво отгледани гори
  • Социално отговорно производство

Нашата собствена марка гарантира

Високо качество

За нас високото качество на материалите и изработката на Kidland® са от голямо значение. Ние не оставяме нищо на случайността. Освен вътрешния контрол на качеството, разчитаме и на опита на независими институти. При дървените играчки обръщаме внимание на сертифицираните по FSC суровини от устойчиви горски стопанства. В допълнение, всички дървени играчки са сертифицирани от TÜV.

Богат избор

Kidland® е собствената марка на Kaufland, която може да бъде открита в постоянния ни асортимент.  

Ниски цени

С Kidland® никога не е скучно. Ние допълваме нашия асортимент регулярно със сезонни, модерни и креативни продукти, които винаги са на добра цена.  Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Kidland® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на всички често задавани въпроси.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19