Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Talentus® – Твори с въображение

Talentus® е собствената марка на Kaufland за всички, които обичат красивите и функционални пособия за писане и рисуване, за винаги готовите да развихрят творческите си идеи у дома, както и за тези, способни да организират не само своето работно място, а и това на колегата. В асортимента ни ще откриеш практични, красиви и достъпни ученически пособия и канцеларски материали.

Гаранции на марката Talentus®

Продуктите с марка Talentus® са специални защото:

- са изработени от висококачествени материали

- дървото, картонът и хартията, от които са изработени, са със сертификат FSC

- притежават сертификат Blauer Engel за рециклирана хартия

- имат ясно ценово предимство в сравнение с марковите продукти

- ще ги откриеш целогодишно в любимия ти Kaufland

Високо качество

Високо качество

Строгият контрол и сертификати като FSC® и Blauer Engel гарантират високото качество на продуктите Talentus®.

Изображение на четири цветни молива

Богат избор

Учи, организирай, бъди креативен – продуктовата гама Talentus® включва страхотни ученически принадлежности и продукти за офиса или хобито.

Символът на еврото

Ниски цени

Нашата цел е винаги да предлагаме на клиентите си оптимално съотношение между цена и качество, като това важи напълно и за марката Talentus®.


Повече от учебни пособия

Независимо дали в училище, или през свободното време, децата винаги научават нови неща. С тях са и продуктите с марка Talentus®. С разумната си цена и контролирано високо качество те са предпоставка за успешното развитие на различните умения при всяко дете.

Чудовищно готино

Talentus® пуска чудовищата на свобода! С нашите етикети, които можеш сам да разпечаташ у дома, всяка тетрадка става чудовищно готина. Направи си и чудовищно сладък моливник – разпечатай шаблона, залепи върху по-твърд картон, отрежи, сгъни и залепи.

 


Продуктивни у дома? Лесна работа ;)

Tърсиш офис консумативи и канцеларски материали за домашния офис? От молива до шредера, Talentus® има това, от което се нуждаеш, за да си максимално продуктивен при управлението на семейния бизнес. Продуктите с марка Talentus® са функционални, често изработени от природосъобразни материали, с устойчив дизайн и отлично съотношение цена - качество.

Съвети за добра организация на работното място

Изображение на три кламера върху черна кутия

Разчиствай редовно

Разчиствай бюрото си редовно. Прибирай всичко, което използваш по-рядко. Създай си ритуал за почистване на бюрото всяка вечер. Така и мислено приключваш работния ден, освобождаваш място за новото и започваш "на чисто".  

Изображение на три класьора с марка Talentus

Вместо да търсиш, намирай

С ясни правила и система за надписване подреждаш документите си от раз. Цветните папки, класьори и етикети само допринасят за добрата организация и лесното намиране на това, което ти е необходимо точно в този момент.

Изображение на листче Post it върху кутия

Контролирай хаоса

Събери лепящите листчета на едно място. С помощта на магнитна или коркова дъска имаш всичко на едно място, избягваш хаоса на бюрото си, но продължаваш да следиш всичките си бележки.

Весело бюро, лека работа

Папки ли са това или произведения на изкуството? С нашите етикети можеш да развихриш фантазията си и да придадеш на класьорите у дома индивидуален дизайн. Разпечатай, изрежи и украси.


Това можеш да направиш и сам

Да бъдеш креативен, да развиваш талантите си или да откриваш нови. С Talentus® това е напълно възможно. Продуктите на марката убеждават не само с доброто си качество, но и с цени, които позволяват да опитваш нови и нови неща.

Картина по твой вкус

В оцветяването няма правилно или грешно. То е настроение, чувство и емоция. Релакс за главата и балсам за всяка творческа душа. Добрата новина е, че никога не е късно да започнеш с него, а какъв по-добър старт от картина на небезизвестната илюстраторка Йохана Басфорд и комплект цветни моливи Talentus®!


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Talentus® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на всички често задавани въпроси.