Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Talentus® - Твори с въображение

Talentus® е собствената марка на Kaufland за всички, които обичат красивите и функционални пособия за писане и рисуване, за винаги готовите да развихрят творческите си идеи у дома, както и за тези, способни да организират не само своето работно място, а и това на колегата. В асортимента ни ще откриеш практични, красиви и достъпни помощници за училище, офиса и хобито.

Нашата собствена марка гарантира

Високо качество

Строгият контрол и сертификати като FSC® и Blue Angel гарантират високото качество на продуктите Talentus®.

Богат избор

Учи, организирай, бъди креативен – продуктовата гама Talentus® включва страхотни продукти както за училище, така и за офиса или хобито.

 

Ниски цени

Нашата цел е винаги да предлагаме на клиентите си оптимално съотношение между цена и качество, като това важи напълно и за марката Talentus®.

 


Домашният офис

Продуктивни у дома? Лесна работа ;)

Tърсиш офис консумативи и канцеларски материали за домашния офис? От молива до шредера, Talentus® има това, от което се нуждаеш, за да си максимално продуктивен при управлението на семейния бизнес. Продуктите с марка Talentus® са функционални, често изработени от природосъобразни материали, с устойчив дизайн и отлично съотношение цена - качество.

Съвети за добра организация на работното място

Разчиствай редовно

Разчиствай бюрото си редовно. Прибирай всичко, което използваш по-рядко. Създай си ритуал за почистване на бюрото всяка вечер. Така и мислено приключваш работния ден, освобождаваш място за новото и започваш "на чисто".   

Вместо да търсиш, намирай

С ясни правила и система за надписване подреждаш документите си от раз. Цветните папки, класьори и етикети само допринасят за добрата организация и лесното намиране на това, което ти е необходимо точно в този момент.

Контролирай хаоса

Събери лепящите листчета на едно място. С помощта на магнитна или коркова дъска имаш всичко на едно място, избягваш хаоса на бюрото си, но продължаваш да следиш всичките си бележки.


Креативност

Това можеш да направиш и сам

Да бъдеш креативен, да развиваш талантите си или да откриваш нови. С Talentus® това е напълно възможно. Продуктите на марката убеждават не само с доброто си качество, но и с цени, които позволяват да опитваш нови и нови неща.

Весело бюро, лека работа

Папки ли са това или произведения на изкуството? С нашите етикети можеш да развихриш фантазията си и да придадеш на класьорите у дома индивидуален дизайн. Разпечатай, изрежи и украси.


Деца

Добро за всички

Независимо дали в училище, или през свободното време, децата винаги научават нови неща. С тях са и продуктите с марка Talentus®. С разумната си цена и контролирано високо качество те са предпоставка за успешното развитие на различните умения при всяко дете.

Чудовищно готино

Talentus® пуска чудовищата на свобода! С нашите етикети, които можеш сам да разпечаташ у дома, всяка тетрадка става чудовищно готина. Направи си и чудовищно сладък моливник – разпечатай шаблона, залепи върху по-твърд картон, отрежи, сгъни и залепи.

 


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Talentus® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали нашите отговори на всички често задавани въпроси.