Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

bevola® Естествена красота. Естествено с грижа.

Представяме Ви козметичната марка bevola®, която може да намерите ексклузивно, само в Kaufland. bevola® е марка с характер. Тя стимулира увереността, индивидуалността и усещането на човек, че се чувства добре в кожата си. bevola® се грижи за нуждите на цялото Ви семейство с богатата си палитра от продукти. Подарете си естествена красота, естествено с грижа.

Качествена козметика за цялото семейство

Повече от 100 продукта за перфектна грижа

Разнообразната гама от продукти на bevola има решение за всеки член на семейството. За дамите собствената марка на Kaufland предлага специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия набляга на продукти за лице и тяло, съобразени изцяло с характера на мъжката кожа.

bevola® мисли и за най-малките представители на семейството. За тях марката предлага широк спектър от продукти – от специална грижа за бебешката кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун.Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искате да научите още за нашите продукти с марката bevola® или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.  


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19