Данните за филиала се зареждат.

Вашите данни се зареждат.

bevola® Естествена красота. Естествено с грижа.

Представяме Ви новата ни козметична марка bevola®, която може да намерите ексклузивно, само в Kaufland. bevola® е марка с характер. Тя стимулира увереността, индивидуалността и усещането на човек, че се чувства добре в кожата си. bevola® се грижи за нуждите на цялото Ви семейство с богатата си палитра от продукти. Подарете си естествена красота, естествено с грижа.

bevola® предложения

Валидни от 21.05.2018 до 27.05.2018


Онлайн игра

Спечелете с bevola®  

В периода от 21 май 2018 г. до 03 юни 2018 г. (включително) купете два или повече продукта от собствената марка на Kaufland bevola®, запазете своя касов бон, регистрирайте го онлайн и може да спечелите един от 20-те несесера, пълни с продукти bevola®.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/bul/16/67/Asset_2391667.jpg

Качествена козметика за цялото семейство

Повече от 100 продукта за перфектна грижа

Разнообразната гама от продукти на bevola има решение за всеки член на семейството. За дамите собствената марка на Kaufland предлага специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия набляга на продукти за лице и тяло, съобразени изцяло с характера на мъжката кожа.

bevola® мисли и за най-малките представители на семейството. За тях марката предлага широк спектър от продукти – от специална грижа за бебешката кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун.


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искате да научите още за нашите продукти с марката bevola® или имате въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за Вас нашите отговори на всички често задавани въпроси.