Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Козметика bevola® Естествена красота. Естествено с грижа.

Представяме ти козметичната марка bevola®, която може да намериш ексклузивно, само в Kaufland. bevola® е марка с характер. Тя стимулира увереността, индивидуалността и усещането на човек, че се чувства добре в кожата си. bevola® се грижи за нуждите на цялото ти семейство с богатата си палитра от продукти. Подари си естествена красота, естествено с грижа.

Качествена козметика за цялото семейство

Повече от 100 продукта за перфектна грижа

Разнообразната гама от козметика за лице, коса и тяло на bevola има решение за всеки член на семейството. За дамите собствената марка на Kaufland предлага специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия набляга на продукти за лице и тяло, съобразени изцяло с характера на мъжката кожа.

bevola® мисли и за най-малките представители на семейството. Затова и марката предлага широк спектър от козметика за бебе – от специална грижа за бебешката кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун. Разгледай цялата бебешка козметика онлайн или в нашите магазини.Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката bevola® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на всички често задавани въпроси.