Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Бебешки дрешки Kuniboo® С любов и грижа за най-малките.

За първите крачки в голямото приключение, наречено живот, са необходими правилните съставки още от самото начало: много любов и търпение, разбира се, но също и богат избор от продукти за бебета и малки деца – устойчиви, екологични и достъпни идеи, като например бебешка мода, подходящи играчки за възрастта от 0 до 3 години, шишета и залъгалки, както и предпазни елементи. Kuniboo® предлага това разнообразие. Открийте нашата марка за бебета и малки деца и се убедете във високото качество, екологичния избор на материали и свежия, модерен дизайн за всеки ден.


Качество

Високо качество на изгодни цени

Изображение на печата GOTS - Глобален стандарт за органичен текстил

Избирайки Kuniboo®, ти купуваш усещане за комфорт. Защото, както във всички наши продукти, така и тук, залагаме на високо качество и практичност. Освен това, преработените естествени влакна, които използваме в голяма част от продуктите, са от памук, сертифициран по GOTS (Глобален стандарт за органичен текстил).

  • голяма част дрешките са изработени от органичен памук и са сертифицирани по GOTS или OCS
  • особено меки и удобни за носене
  • модерни, здрави, с грижа за околната среда при много добро съотношение цена-качество
  • всички копчета по дрехите от нашата детска модна линия са тествани за наличие на никел. Това е необходимо, за да се изключат възможни алергични реакции при малчуганите
  • всички копчета са захванати здраво, за оптимална защита срещу скъсване
  • връзките по дрехите също са допълнително подсигурени, за да се избегнат наранявания при игра
Изображение на бебе в в удобни Kuniboo дрешки

Високо качество

При Kuniboo® отдаваме голямо значение на високото качество на материалите и обработката – например с устойчиви, GOTS-сертифицирани текстилни изделия, изработени от органичен памук. Благодарение на нашите опаковки с отвори по тях, може да усетиш материята и да се убедиш в нейното качество още преди покупката. Обръщаме внимание и на устойчивостта на нашите опаковки и залагаме на FSC®-сертифицирана хартия и картон.

Изображение на малко дете, което пълзи усмихнато, облечено в удобна дрешка Kuniboo

Богат избор

Kuniboo® предлага широка гама от продукти за бебета и малки деца, от дрешките със свежи и модерни мотиви до шишета, биберони и предпазни артикули – всичко това на изгодни цени, разбира се. Ще откриете и страхотни играчки – като например устойчивите ни дървени играчки за малки деца на възраст 0-3 години.

Изображение на малко дете в удобно Kunoboo боди

Изгодни цени

Нашата миеща мечка Kuniboo® означава не само много забавление, но и наистина справедливо съотношение цена-качество: предлагаме ви бебешките дрехи и облеклото за малки деца на изгодни цени. Защото вярваме, че всеки трябва да може да си позволи добро качество и устойчив избор на материали.


Малкият енот Kuniboo®

Винаги готов за забавления

Малък, дързък и винаги готов за забавления - това е нашият енот Kuniboo. Той е любопитен изследовател, който се впуска във всякакви приключения и като истински енот обожава да обикаля през нощта. Kuniboo® непрекъснато се натъква на трудни ситуации, но винаги излиза от тях с лекота. На помощ винаги му се претичват неговите приятели язовецът, жабата, таралежът, бобърът и бухалът. Шестима приятели се впускат в луди приключения и всичко може да се обърка по всяко време.

Изображение на енота Kuniboo
Изображение на енота Kuniboo

Kuniboo

Водачът на групата държи всичките си приятели заедно. Той дава тон във вълнуващите приключения и осигурява добро настроение и забавление със своята жизнерадост.

Изображение на таралежа Шарпи

Таралежът Шарпи

С разумни съвети таралежът застава до приятелите си в трудни ситуации. Няма въпрос без хитър отговор от таралежа – няма нещо, което той да не знае.

Изображение на язовеца Снуузи

Язовецът Снуузи

По цял ден на слънце с приятелите – така изглежда идеалният живот на язовец. Преди да напусне уютното си местенце, той предпочита да обмисли следващата стъпка.

Изображение на жабата Фло

Жабата Фло

Жабата Фло знае всичко два пъти по-добре от приятелите си. Той винаги има последната дума, със своите умни съвети и трикове той е всичкознаещият в компанията.

Изображение на бобъра Ууди

Бобърът Ууди

Винаги активен и никога уморен, никой не е толкова зает, колкото бобъра Ууди. Ако приятелите му имат нужда от цветен молив, той отдавна сръчно го е оформил от парче дърво.

Изображение на бухалчето Клара

Бухалчето Клара

В бурни времена мъдрият бухал носи спокойствие. Ако предстои кавга, бухалът се намесва като взима разумни решения.


Kuniboo® таблица с размери

Изображение на таблица с размери на дрешките Kuniboo®

Не сте сигурни от какъв размер гащеризон, чорапогащник или боди се нуждае вашият мъник? Нашата таблица с размери определено ще ви помогне.

Kuniboo® Приказка

Изображение на приказката за лека нощ на Kuniboo®

В нашата малка приказка за лека нощ миещата мечка Kuniboo® и неговите приятели преживяват едно вълнуващо приключение. Помага за леко заспиване и гарантира сладки сънища!

Kuniboo® за оцветяване

Изображение на картинки за оцветяване с енота Kuniboo®

Изтеглете нашите различни картинки и шаблони за оцветяване с миещи мечки.

Kuniboo® автомобил

Изображение на автомобил за изработване с енота Kuniboo® за украса на детска стая

С нашия шаблон можете да създадете автомобил Kuniboo® за детското креватче или масата за повиване за нула време.


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Kuniboo® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.