Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Фирма "Алианс-ДН"

Вече повече от 10 години "Алианс-ДН" е един от лидерите в производството на алуминиеви капачки на българския пазар. Семейната компания започва работа в помещение под наем в град Раковски, област Пловдив, като произвежда два вида метални капачки за буркани – Омния, предназначени за домашно консервиране на плодове, зеленчуци и месо, и Винтова (Туист оф), предназначена за хранително-вкусовата промишленост. Продуктите им с марки "Роси" и "Омния" стават символ за качество и запазена марка на компанията.

  "Съвместната ни работа с Kaufland даде широк пазар за нашите продукти, благодарение на което повишихме продажбите си и имаме възможността да инвестираме в развитието на бизнеса ни. Компанията е един от основните ни партньори, на когото разчитаме през активния сезон", коментира Диана Кършакова, управител на "Алианс-ДН". 

Нашите производители - Алианс-ДН

Сега "Алианс-ДH" разполага с две новопостроени бази в Стара Загора, цехове за производство, складове, технологична линия и собствени лаборатории за контрол на качеството на продукцията. Емблематичното качество на продуктите си компанията гарантира и чрез съвременни международни стандарти за качество и безопасност.

"Непрекъснато инвестираме в модернизация на производствените ни процеси, защото осъзнаваме отговорността да предоставяме качествен продукт за крайния клиент. Разбиране, което се радваме да споделяме с партньорите ни от Kaufland България", допълва г-жа Кършакова.

Kaufland България е и веригата, в която фирмата за първи път предлага на пазара няколко вида капачки от типа "Омния" и "Туист-оф", специално за плодове и зеленчуци.