Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

"Бревис" ООД , град Дулово

Фирма "Бревис" ООД отглежда над 2 000 дка с дини в района на град Дулово, община Силистра, а над 70% от продукцията им намира реализация в хипермаркети Kaufland.

Фирмата стартира бизнеса си през 1998 г. Влага целия си дългогодишен опит в земеделието в обработката и отглеждането на дини. Ето какво разказва за началото нейният собственик – Никола Попов: "Ние сме част от Дунавската равнина. Имаме обширни полета с плодородна почва. Земеделието в нашия край е традиция. Любовта към земята, връзката ни с нея, ни мотивираха да започнем този бизнес."

За 23 години начинанието на Никола Попов се разраства до голям семеен бизнес. В него са заети 280 работници в различни сфери.

Нашите производители - фирма "Бревис" ООД  от град Дулово

За "Бревис" най-голямото предизвикателство е да управлява качествено процесите на развитие и разрастване на своя бизнес – "Да увеличаваме и откриваме нови пазари, да повишаваме броя на работещите в компанията е изключително важно за нас", споделя той. Този процес на развитие, заедно с удовлетвореността на служителите, носят най-голямо удовлетворение за самия него и семейството му.

Именно стремежът към разрастване мотивира фирмата да започне партньорството си с Kaufland България – възможността да популяризира и рекламира своя бранд, да достигне до домакинства в цялата страна. "Бревис" ООД започва това ключово сътрудничество през 2020 г. Първият продукт, който представя на щандовете на веригата, е диня сорт "Кримсон суит“" Генералният мениджър на фирмата споделя, че от години са обмисляли съвместна дейност с Kaufland България, затова за тях е било лесно да се вземе това решение, защото: "Всяко ново партньорство е равнозначно на просперитет, на иновации, на опит и възможност да взаимстваме и да се учим от другите. Да си сътрудничим с Kaufland България – успешна компания с много опит и добра маркетингова политика, е призвание и отговорност за нас." 

Осигуряването на продукт с високо качество е цел както за Kaufland България, така и за "Бревис" ООД, гарантирайки качеството на своята продукция с международно признатите  сертификати за безопасност на храните - ISO9001 и ISO2200, разполага и с кашер сертификация. Предстои им сертификация по BRC и IFS.

Съвместната работа на "Бревис" ООД и Kaufland България е блестящ пример за партньорство, от което печелят всички страни, включително и крайният потребител. Благодарение на своята устойчива политика за сътрудничество с родните производители, Kaufland България предлага на клиентите си пресни и качествени плодове и зеленчуци, и успява да отговори на все по-голямото търсене на българска продукция. Благодарение на същата политика, все повече български производители успяват да развият производството си, да спечелят нови пазари и да гарантират консистентно високо качество.