Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Фирма "Гард Инвест", гр. Раковски

Семейство Добреви са сред партньорите на Kaufland България, които от години осигуряват краставици и други видове зеленчуци за любимите пролетни салати.

Историята им започва преди 21 години, когато фирмата "Гард Инвест", тогава собственост на родителите им, закупува Оранжериен комплекс "Раковски". Днес управлението е в ръцете на Стоян, Пламена и Добри, които вече девет години обработват оранжерийни площи от 150 дка. Отдадени изцяло на семейното стопанство, с много грижа, старание и любов, отглеждат български зеленчуци – предимно марули, краставици и домати.

"Най-голямото предизвикателство, сред отглежданите от нас култури, са краставиците", споделя Добри. "Те са като дете – изискват много грижа и внимание, защото са много взискателни – отглеждат се при определена влажност и при строг температурен режим". Въпреки това семейната фирма не се отказва от производството на краставици, дори напротив – отглежданите от тях краставици са с изключително високо качество.  Производството на Гард Инвест е сертифицирано по международния стандарт Global G.A.P, който налага практики за устойчиво земеделие и гарантира качеството на произведената продукция. 

От седем години семейството има до себе си верен партньор в лицето на Kaufland България. Търговската верига дефинира чрез предварителни договори обема продукция, който ще изкупи, като по този начин Добри, Стоян и Пламена работят със спокойствието, че тяхната продукция ще намери реализация, а това им дава възможност да се фокусират изцяло върху качеството на своята стока.

Нашите производители - фирма "Гард Инвест"
Нашите производители - фирма "Гард Инвест"
© All Rights Reserved