Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Фирма "Гард Инвест", гр. Раковски

Семейство Добреви са сред партньорите на Kaufland България, които от години осигуряват краставици и други видове зеленчуци за любимите пролетни салати.

Историята им започва преди 21 години, когато фирмата "Гард Инвест", тогава собственост на родителите им, закупува Оранжериен комплекс "Раковски". Днес управлението е в ръцете на Стоян, Пламена и Добри, които вече девет години обработват оранжерийни площи от 150 дка. Отдадени изцяло на семейното стопанство, с много грижа, старание и любов, отглеждат български зеленчуци – предимно марули, краставици и домати.

"Най-голямото предизвикателство, сред отглежданите от нас култури, са краставиците", споделя Добри. "Те са като дете – изискват много грижа и внимание, защото са много взискателни – отглеждат се при определена влажност и при строг температурен режим". Въпреки това семейната фирма не се отказва от производството на краставици, дори напротив – отглежданите от тях краставици са с изключително високо качество.  Производството на Гард Инвест е сертифицирано по международния стандарт Global G.A.P, който налага практики за устойчиво земеделие и гарантира качеството на произведената продукция. 

От седем години семейството има до себе си верен партньор в лицето на Kaufland България. Търговската верига дефинира чрез предварителни договори обема продукция, който ще изкупи, като по този начин Добри, Стоян и Пламена работят със спокойствието, че тяхната продукция ще намери реализация, а това им дава възможност да се фокусират изцяло върху качеството на своята стока.

Нашите производители - фирма "Гард Инвест"
Нашите производители - фирма "Гард Инвест"