Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Фирма "Гард Инвест", гр. Раковски

Добри Добрев, Стоян Берберов и Пламена Добрева са семейство български производители от гр. Раковски, област Пловдив. Преди 21 години фирмата Гард Инвест, собственост на родителите им, закупува Оранжериен Комплекс Раковски и преди девет години управлението поемат Стоян, Пламена и Добри. Стопанството има обработваеми оранжерийни площи от 150 дка. До днес с много грижа, старание и любов отглеждат зеленчуци в своето стопанство – предимно марули, краставици и домати. "Няма по-хубава маруля от нашата!", казва Добри.

Тайната на свежите и вкусни марули, които Гард Инвест произвеждат, се крие в тяхното качествено отглеждане. Производството на семейството е сертифицирано по международния стандарт Global G.A.P. "Избираме внимателно семената още при засаждането, след това обработваме продукцията само с чисти, био препарати, следим тя да се отглежда при най-подходящата температура и ежедневно проверяваме перфектното качество на марулите, за да сме сигурни, че нашите зеленчуци ще се харесат на клиентите“, споделя Добри Добрев.

От седем години семейството има до себе си верен партньор в лицето на Kaufland България. Търговската верига изкупува тяхната продукция чрез предварителни договори, като по този начин Добри, Стоян и Пламена работят със спокойствието, че тяхната продукция ще намери реализация, а това им дава възможност да се фокусират изцяло върху качеството на своята стока. "Благодарение на Kaufland, продукцията ни достига до повече клиенти и не само – чрез подкрепата на веригата имаме възможност да предлагаме зеленчуци с изключително качество и да развиваме нашия бизнес“, казва още Добри.

Нашите производители - фирма "Гард Инвест"
© All Rights Reserved

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19