Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Пламен Михайлов и Стоян Манджуков от село Щърково

Земеделецът Пламен Михайлов и агрономът Стоян Манджуков се занимават със земеделие от десет години. Стопанството им се намира край пазарджишкото село Щърково, където заедно с техните съдружници отглеждат над 330 декара черешови градини, а през последните три години произвеждат и зеленчуци като зелена и червена чушка, лют пипер, тиквички, бяло зеле, карфиол и броколи.

"Гарантираме качеството на продукцията ни, на първо място, благодарение на нашия екип от специалисти и затворения цикъл на производство. Непрекъснато внедряваме модерни технологии и работим според последните тенденции в овощарството и зеленчукопроизводството", обяснява Стоян.

Нашите производители - Пламен Михайлов и Стоян Манджуков

Създават и собствен цех, в който обработват и пакетират продукцията си. Той работи активно от 2015 година и е оборудван с хладилни камери, термосграда и една от най-модерните поточни линии. Инвестират особено внимание и в поддържането на правилния температурен режим за продукцията по пътя й от стопанството до клиента – от контролираната температура в цеха, през пакетажа, за който използват специални термопликове със затворена атмосфера, специално за черешите, до транспорта с хладилни камиони до рафта в магазина. По този начин продуктите им стигат винаги пресни и с високо качество до българския потребител.

Освен търсенето и интереса от страна на потребителя, друга оценка за качеството на продукцията им е фактът, че компанията е сертифицирала дейността си по международния стандарт Global G.A.P още от първия ден на производство.

"Сертификатът Global G.A.P. e важен инструмент, който гарантира ред в едно модерно земеделско стопанство. За да поддържаш този стандарт и качество обаче, е важен екипът, който стои зад тях. Вярвам в това, че ключът към успеха се крие в добре организираната работа както вътре в компанията, така и с доставчиците и подизпълнителите. Това означава правилна селекция на сортове и семена, производство на разсад, агрономия, следберитбена селекция, пакетаж, заготовка и динамична логистика. Всяка една стъпка е важна и изисква дисциплина, организация, опит и воля за растеж и развитие", споделя Пламен Михайлов.

Kaufland България е първата верига, с която започват работа преди години. В резултат на подкрепата и партньорството с компанията, през 2018 г. "Чери Дриймс" диверсифицират продукцията си, като започват да отглеждат и различни зеленчукови култури. Днес продължават да развиват зеленчукопроизводството си на 310 декара земя.

"Работата с Kaufland България ни мотивира да бъдем дисциплинирани и отговорни към българския потребител.
Веригата изисква качество и това ни дава тласък да се стремим към все по-добро производство и краен продукт, отговарящ на нуждите на крайния клиент.

Това, което е от особена важност за нас, е, че с Kaufland заедно успяваме адекватно да планираме производството така, че да работим спокойно напред във времето. Това е възможно само чрез взаимно разбиране на нуждите и на двете страни, каквото имаме с опитния екип на търговската верига,“ коментира Пламен.