Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Нели от Цветна градина "Нелбо"

Всяка сутрин Нели и екипът й отиват с усмивка в оранжерията, защото знаят, че създават красота и уют в ежедневието на хората със своите цветя. Отглеждат годишно над 1 милион растения, а основна част от тях е и нейно величество Коледната звезда. 

Наричат я така, защото е много красиво, но и капризно цвете. Необходими са цели 6 месеца, за да стигне пълния си блясък, с който краси домовете по празниците. Затова, докато всички останали обмислят лятната си ваканция, Нели и екипът й вече отдавна са планирали засаждането на Коледната звезда.  

Оранжерията й в близост до Първомай е една от малкото почти напълно автоматизирани такива в България, което спестява време на Нели и й дава възможност да поддържа качеството на растенията според най-високите стандарти. 

„За нас Kaufland е ключов партньор, благодарение на когото имаме възможност непрекъснато да подобряваме качеството на нашата продукция. С тях работим прозрачно и в пълна хармония, а нашите цветя красят милиони български домове. Това за нас е голяма отговорност“, коментира Нели.  

Над 90% от коледните звезди, които Kaufland предлага около Коледа, са българско производство. Приоритет на компанията е да прилага прецизен контрол, за да гарантира тяхното качество.

Нашите производители
Нашите производители