Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Семейство Ралинови от град Пазарджик

В Пазарджик семейство Ралинови отглеждат сладка царевица вече осем години. За да гарантират високото й качество за потребителя и да отговорят на всички европейски изисквания, те сертифицират продукцията си по международния стандарт Global G.A.P.

"Kaufland е първата верига, с която започнахме да работим още от самото начало. Тогава обработвахме три декара земя. Израснахме заедно с компанията и благодарение на доброто и коректно партньорство днес вече отглеждаме 1 000 декара сладка царевица", споделя Борислав Ралинов, собственик на стопанството.

Семейство Ралинови работи основно с Kaufland, като по време на партньорството увеличава обема на продукцията си с около 400% и сега в стопанството се произвеждат близо 3 млн. кочана сладка царевица на сезон.

Нашите производители - Семейство Ралинови от Пазарджик

Възможността да се развива спокойно и сигурно окуражава Борислав да предаде опита и любовта към земеделието и на своя син, който носи неговото име. Борислав младши учи право и има желание да заеме основна роля в разрастването на семейния бизнес. Семейството планира до две години да изградят собствена преработвателна фабрика, като по този начин ще затворят цикъла си на производство.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19