Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Атанас и Елена Севови от село Катуница

Атанас и съпругата му Елена живеят в разположеното на 10 км от Пловдив село Катуница. Всяка сутрин стават рано, още в 5 часа сутринта, изпиват кафето на верандата си и се захващат за работа. До 10:30 ч. всичко, което са набрали, се натоварва в камион и не по-късно от 11 ч. се носи в Централния склад на Kaufland. Освен чушки и краставици семейството произвежда още маруля, спанак, зелен лук, патладжани, тиквички.

Атанас и Елена са колеги от Аграрния университет в Пловдив – там се запознават, докато следват агрономство. Десет години по-късно управляват 150 декара поля и 15 декара оранжерии, и възпитават двете си дъщери.

"Израснахме с Kaufland. Работим ексклузивно с веригата от 2011 година и винаги знаем предварително какво се иска от нас. Това ни дава спокойствие и ни позволява да планираме добре какво и кога да засадим. Така няма зеленчук, който да остане неизкупен. По този начин се развиваме и инвестираме непрекъснато в качеството и свежестта на продукцията ни, за които Kaufland регулярно следи", разказва Елена.

Нашите производители - Атанас и Елена Севови от село Катуница
Нашите производители - Атанас и Елена Севови от село Катуница
Нашите производители - Атанас и Елена Севови от село Катуница