Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Семейство Шидерови

"За да е истински вкусен, качественият розов домат трябва да е отгледан правилно," категоричен е Марин Шидеров. Заедно със семейството си вече 14 години той поддържа мрежа от оранжерии в цялата страна, в които се отглеждат различни сортове български домати. 

Доказано правилният начин на семейство Шидерови започва с качествения подбор на семената и сортовете. Следва период на внимателно отглеждане и всекидневни грижи – от обработката и подхранването на почвата до старателното и навременно поливане.

Вкусните домати на Марин се отглеждат без изкуствени торове и препарати за растителна защита, а качеството им се гарантира и от международния сертификат Global G.A.P, който семейният бизнес притежава.

"Така осигуряваме високото качество на реколтата, което Kaufland изисква. Компанията е наш коректен и изряден партньор, с който работим в името на крайния потребител", завършва Марин.

Нашите производители - семейство Шидерови
Нашите производители - семейство Шидерови

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19