Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Фирма "Яйца и птици Зора"

Близо 90% от яйцата, които в Kaufland България предлагаме, са произведени у нас, като следим за тяхното качество чрез прецизен вътрешен контрол.

Добре дошли в село Дончево в плодородна Добруджа, което вече пет десетилетия е дом на най-голямата птицеферма в България, която е и наш доверен партньор от самото начало.

Хората на "Яйца и птици Зора" полагат традициите в отглеждането на птици и производството на качествени български яйца. Дългогодишният опит и натрупана експертиза в областта им позволяват днес да отглеждат средно 700 000 носачки годишно и да произвеждат 140 милиона броя яйца на година за българската трапеза.

Нашите производители - Яйца и птици Зора
Нашите производители - Яйца и птици Зора
Нашите производители - Яйца и птици Зора
Нашите производители - Яйца и птици Зора
Нашите производители - Яйца и птици Зора

Обемите, с които работят са точно толкова високи, колкото и качеството на продукцията им. Гарантират го със затворения производствен цикъл – от обработката на собствени земеделски земи за добив на чист растителен фураж за птиците, през собствена развъдна ферма, където се отглеждат високопродуктивни птици, люпилня и първият у нас заготвителен цех, където се приемат, окачествяват, сортират и пакетират яйцата.

Отглеждат птиците, като ги изхранват със зърно, което не е третирано с азотни торове и хербициди, а фуражите им са чисти от добавки от животински произход. Строго правило, за което се следи непрекъснато, е във фермата да не се прилагат антибиотици.

"Работим с Kaufland от самото начало и имаме еднакво високи критерии за качеството на продукцията. Компанията винаги е била коректен, изряден и надежден партньор за нас", коментира Иван Иванов, изпълнителен директор на компанията.

Освен внедрения качествен контрол, "Яйца и птици Зора" притежава и международния сертификат за качество IFS Food.

Какъв е техният съвет преди Великден, а и по принцип?

Съхранявайте правилно яйцата. Това означава да ги подредите в подходящ съд с капак с острото надолу. За да запазят хранителните си вещества, дръжте съда в най-студеното отделение на хладилника, а не в специалното отделение за яйца на вратата на хладилника.