Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Първенството на Свежите супергерои

Във време, в което футболът е превзел света, Свежите супергерои се завърнаха в Kaufland, за да изиграят Мача за домашната купа и да убедят децата да превърнат плодовете и зеленчуците в техен верен приятел и любима храна. Но кой е казал, че Мачът за домашната купа трябва да се играе само в кухнята? Защо да не го пренесем и в родния ти град?

В Kaufland вярваме, че спортът е също толкова важен за всяко дете, колкото са плодовете и зеленчуците. Затова си поставяме за цел да популяризираме активния начин на живот сред подрастващите. Вярваме и, че в България има много талантливи деца. Точно тях искаме да поканим  на “Първенството на Свежите супергерои“ - серия от футболни турнири за деца, организирани от Kaufland България съвместно с Национална мрежа за децата.

Кога и къде ще се проведе "Първенството на Свежите супергерои"?

27.06.21 - София, паркинга на хипермаркет Kaufland София-Дружба (ул. “Хайделберг“ 1)

04.07.21 – Пловдив, паркинга на хипермаркет Kaufland Пловдив-Тракия, Освобождение (бул. "Освобождение" 47). 

10.07.21 – Бургас, паркинга на хипермаркет Kaufland Бургас-Славейков (ул. "Янко Комитов" 8).


Кой участва?

Деца на възраст между 7 и 8 години (родени през 2013-2014 година), спортуващи в организирани детско юношески школи, ученици, организирани в отбори, водени от учители, Ученически и средношколски школи (УСШ), Обединени детски комплекси (ОДК).

Отборите от следните области могат да се записват за Първенството:

27.06.21 – София – отбори от областите Благоевград, Кюстендил, Перник, София Област и София-град. Записване до 18.06.2021 включително. 

04.07.21 – Пловдив – отбори от областите Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Кърджали и Смолян. Записване до 25.06.2021 включително.

10.07.21 – Бургас – отбори от областите Бургас, Варна, Сливен и Ямбол. Записване до 02.07.2021 включително.
 

Максималната квота е осем отбора за турнир и се запълва до изчерпване на местата.


Наградата

Изображение на купата в Първенството на Свежите супергерои

Всеки турнир от "Първенството на Свежите супергерои“ ще има своя голям победител! Отборите, които спечелят първо място в София, Пловдив и Бургас ще получат Купата в "Първенството на Свежите супергерои" и 100 кг. плодове и зеленчуци, осигурени от Kaufland България.


Нашите партньори:

Лого на Национална мрежа за децата

Kaufland България организира "Първенството на Свежите супергерои" в партньорство с Национална мрежа за децата.

НМД е обединение на граждански организации, работещи с и за деца и семейства в цялата страна. Създадена е през 2003 г. а насърчаването, защитата и спазването на правата на детето са част от нейните ключови принципи.  

За да гарантира правата и повишаването на благосъстоянието на децата и семействата в България, Национална мрежа за децата осъществява застъпнически кампании в партньорство с неправителствения сектор, бизнеса, институциите и отделните граждани и с подкрепата на самите деца.

Благодарение на екипа си от експерти НМД изработва информирани политики за децата и семействата в България.

Повече информация за Национална мрежа на децата ще намериш тук.

На нашата страница можеш да следиш всичко за "Първенството на Свежите супергерои" – резултати от турнирите, печеливши, снимки и още много интересно съдържание!