Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Обичаш Коледа? Получаваш Коледа!

Коледа е време за празнуване. За песни и танци, за дребни спорове и бързо помиряване. А когато миризмата на коледната вечеря подразни сетивата ни, бурканчето с коледни бисквитки бавно, но сигурно се изпразва, а из цялата къща могат да бъдат намерени различни вкусотии - да, тогава можем честно да признаем едно: най-доброто време от годината настъпва!

 

При нас в Kaufland те очаква точно това, което е нужно за един вълшебен празник. Атрактивни празнични предложения, неустоимо апетитни рецепти за традиционната коледна трапеза и още интересни идеи за незабравимо прекарване на празника.

Кратки коледни филми

Коледното настроение никога не е достатъчно

Независимо дали искаш да изненадаш любимите си хора, да прекараш приятно време с тях или просто да създадеш празнична атмосфера у дома - Kaufland е идеалният партньор за всяко едно от тези начинания. Предлагаме ти три забавни коледни видеа, които да създадат така любимото празнично настроение.

Кой съм аз?

Изненада

Вълшебната пазарска чанта


Коледен календар с награди

В периода 1-24 декември те очакват много и разнообразни награди, а за да не пропуснеш никоя от тях, е необходимо да се регистрираш за специалния ни нюзлетър, който всеки ден ще ти показва наградата на деня и ще ти напомня да се включиш в играта.


Актуални предложения

Валидни от 29.11.2021 до 28.12.2021


Любими продукти

С K-Favourites всеки ден е специален

Коледа заслужава да бъде специална. За добрата храна на масата горещо ти препоръчваме продуктите от собствената ни марка K-Favourites, които съчетават фин вкус и високо качество на твоята Kaufland цена.


Сготви и поднеси магия на любими хора

Коледните празници са най-светлите и любими дни в календара. Това е времето, в което сядаме на масата, за да се насладим на добрата пранична храна. Зарадвай любими хора с вкусни изкушения – ето и нашите сладки предложения.

 

Вкусни коледни печива


Направи си сам

Празникът у дома може да бъде толкова красив

Украсено, опаковано, подарено с любов. И тъй като не всеки е факир в опаковането на подаръци, ние ти предлагаме две много интересни и оригинални идеи за подаръчна опаковка, която винаги може да скрие и някое недобре сгънато или лошо залепено ъгълче.

Елегантна опаковка

Ръчно изработена опаковка за подаръци

Колко лъскаво е прекалено лъскаво? Щом става дума за коледни подаръци, бихме казали "колкото повече, толкова повече" :)

Необходими материали:

Различни материали, необходими за направата на опаковката
  • ролка едноцветна опаковъчна хартия
  • опаковъчно фолио в златисто
  • опаковъчно фолио в сребристо
  • перфоратор
  • лепило

Стъпка 1 от 2

С перфоратора се правят конфети

Подаръците се опаковат с едноцветната хартия. С перфоратора се правят конфети от сребристото и златистото фолио.

Стъпка 2 от 2

Участъци от опаковката се намазват с лепило

Участъци от кутиите се намазват с лепило. Отгоре се поръсват конфетите. Оставя се да изсъхне добре.

Опаковка за най-малките

Ръчно изработена опаковка за детски подаръци

Направата на тези опаковки е лесна и бърза, а резултатът толкова впечатляващ, че всяко дете би се зарадвало да намери такива мечета или мишлета под елхата.

Необходими материали:

Различни материали, необходими за направата на декорацията
  • кафява, бяла и синя хартия
  • черен флумастер
  • лепило
  • гланцова хартия

Пингвин

Коледен подарък, опакован като пингвин

Пакетът се опакова в синя хартия. Изрязват се бели и черни кръгчета, от които се оформят очи. От розовата хартия се изрязва човка и се лепи. От синята хартия се оформят крилата, които се лепят от двете страни на пакета.

Пингвин

Коледен подарък, опакован като пингвин

От синята хартия се изрязва по-дълга лента, която се лепи върху пакета така, че да стърчи с по около 5 см и от двете страни. С ножицата се режат лентички които оформят перчем.

Лисица

Коледен подарък, опакован като лисица

От бяла хартия се изрязват очи. От черната гланцова хартия се изрязва опашката. За ушите се режат триъгълници, които се лепят в горната част на пакета. Може да се оформи перчем, който се лепи между ушите.

Мишка

Коледен подарък, опакован като мишка

Изрязват се уши и се закрепват в горната част на подаръка. От розовата хартия се изрязват две звезди и се залепват в средата на ушите. Изрязва се нос и се залепва. С черния флумастер се рисуват мустаците, устата и очите на мишката.

Мечка

Коледен подарък, опакован като мечка

Подаръкът се опакова с бяла хартия. Изрязва се муцунка, оформят се ушите и лапичките, и се лепят. Устата и носът се рисуват с флумастер.