Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Price Fever @ Kaufland

I get Price Fever, Price Fever!

Look what we found, there is freshness all around

And the greatest deals in town, can you feel it?

Превърни пазаруването в Kaufland в малък празник! Изгодните ни цени ще те накарат да запееш, а богатото разнообразие от любими стоки да затанцуваш от удоволствие. Защото когато те обземе треската за изгодни цени, не ти остава нищо друго освен да й се отдадеш!

Треска за изгодни цени

Последвай ни в света на изгодните цени!

Разнообразието от собствени марки, които предлагаме, гарантира доказано качество на наистина изгодни цени. И не, не само на хранителни продукти. А с Kaufland-Card можеш да си осигуриш още повече предимства и да се отдадеш на треската за изгодни цени още по-бързо, без да се притесняваш за сметката.


Треска за изгодни цени

Идеи за още по-изгодно пазаруване!

Треска за изгодни цени

При нас получаваш качество на гарантирано изгодни цени. Седмичните оферти и промоционалните цени на повече от 400 артикула гарантират истинска ценова треска и неустоимо добро настроение на касата.

Горещи предложения

Искаш още ценови хитове? Тогава не пропускай актуалните ни предложения в началото на седмицата, специалните ни уикенд оферти, Kaufland Card акциите и всички останали намаления, които сме приготвили за теб.

Неустоими оферти

В Kaufland можеш да пестиш без усилие. Защото те очакваме с богат избор от хранителни продукти, текстил, идеи за дома, градината и автомобила на изгодни цени през цялата година.


Нашите собствени марки

Треска за изгодни цени и множество предимства с нашите собствени марки

Изображение на логото на K-Classic, собствена марка на Kaufland

Много вкус за малко пари: с над 800 K-Classic артикула пазаруваш на изгодни цени без усилие. Просто потърси червеното лого на K-Classic и треската гарантирано ще те обземе.

Изображение на логото на K-Bio, собствена марка на Kaufland за био продукти

Треска за изгодни цени за биофенове. С нашата собствена марка K-Bio можеш да се насладиш на сертифицирана органична храна от биологично земеделие без оцветители, изкуствени подобрители на вкуса и аромати, без да се притесняваш за сметката.

Изображение на логото на K-Favourites, собствена марка деликатеси на Kaufland

Фин вкус и и истинска наслада на особено изгодни цени: K-Favourites ти гарантира качество на марката и подбрани съставки, просто неустоима комбинация. Открий удоволствието и разнообразието от продукти и се отдай на треската.

Изображение на логото на bevola®, собствена марка козметични продукти на Kaufland

Нашата изключителна козметична марка bevola®  се грижи ценова треска да не те напуска и в банята. Повече от 180 достъпни висококачествени дрогерийни продукта гарантират поддържания външен вид от глава до пети.

Изображение на логото на K-take it veggie, собствена марка вегетариански и веган пордукти на Kaufland

Флекситарианци, вегетарианци или вегани: нашата собствена марка K-take it veggie предлага чудсен избор от разнообразни подходящи и апетитни специалитети. Цените? Цените, разбира се, са повече от изгодни.

Изображение на логото на Crazy Wolf, собствена марка енергийни напитки на Kaufland

Ако имаш нужда от допълнителен заряд, енергийните напитки Crazy Wolf са правилното решение. Няма значение дали празнуваш, имаш повечко работа или просто не си се наспал, Crazy Wolf ще ти даде необходимия отскок, а от изгодните ни цени... ще те обхване познатата треска.

 


Важна информация

Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля превантивно от продажба:

K-free нискомаслена извара без лактоза
Баркод 4335896563589