Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Тиха нощ – така естественото кърмене остава разтоварващо

Не е нужно нощното кърмене да бъде натоварващо. Създайте си удобства или кърмете в полусън по естествен начин направо в леглото. Предлагаме ви съвети за спокойни нощи.

Спиш ли, детенце, спиш ли?

Разбира се, би било буквално истинско чудо, ако бебето Ви още от самото начало спи непробудно през нощта. В действителност бебетата се нуждаят от чести малки хранения през цялото денонощие. Това се дължи отчасти на тяхното миниатюрно стомахче, а от друга страна на лесното усвояване на майчиното мляко.

Можете да направите нощното кърмене приятно за себе си и своето дете и да се наслаждавате на тези специални моменти. След няколко години ще се връщате с удоволствие към спомените от този период, през който Вашето малко съкровище и Вие сте били толкова близо.

Гушнете се на дивана или подайте гръд, както си лежите в леглото. Кърменето в странично положение изисква в началото известно упражняване. Но си струва, тъй като не трябва да ставате и можете просто да продължите да си лежите.

Нуждаете се от:

  • Нощна лампа
  • Мека завивка
  • Нощница за кърмене
  • Възглавничка за кърмене
  • Още възглавници
  • Крем за зърната на гърдите
  • Подложки за кърмене
  • Напитки

Един специален момент за майката и детето

Най-хубавото за мама и бебето е когато кърменето през нощта се извършва в спокойна и разтоварваща атмосфера. Дори когато сте уморени и с удоволствие бихте продължили да спите, насладете се на момента и се отдайте изцяло на детето си. Запалете нощна лампа с мека светлина и се гушнете под мека завивка на дивана.

С подходяща нощница за кърмачки може безпроблемно да подадете гръд на малкия и в леглото. Винаги дръжте в готовност всичко, което евентуално може да Ви потрябва: възглавница за кърмене, други възглавници за подпиране, крем за зърната на гърдите, подложки за кърмене и напитка за Вас. Така в идеален случай няма да е необходимо да ставате през нощта.

Тренирайте предварително кърменето в легнало положение най-добре през деня. Скоро ще забележите, че Вие и бебето сте добре сработен екип.