Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Когато дъската за повиване се превърне в място за игра

Приблизително 6 000 пъти родителите трябва да сменят памперса на своето бебе. Имаме идеи как да превърнете това задължение в приятно прекарване.

Възможност за близост

Поне през първите няколко седмици сладките дребосъци са тихи и спокойни, докато родителите овладеят смяната на памперса до съвършенство. Но по-късно, когато любопитството на детето се насочи към неговото обкръжение, гратисният период бързо отминава. Детето започва да мърда, плаче и рита, защото нито смяната на памперса, нито преобличането се числят към любимите му занимания.

Тук помага само, ако смяната на памперса от самото начало се е превърнала в приятно съвместно преживяване. Защо да не използвате този момент на интензивна физическа близост за нежни докосвания, за мил разговор и за вълнуващи малки игри?

Нуждаете се от:

  • Маса за повиване с горна и долна подложка
  • Евентуално нагревателна лампа
  • Музикална кутия
  • Книжка
  • Дрънкалки
  • Щракаща или друга играчка, която издава звуци

Ето как се прави

Нашето собствено настроение се прехвърля върху бебето, независимо дали искаме Затова не е добре да бъдете нервни, когато дойде времето за смяна на памперса. Радвайте се на съвместното преживяване. Носете Вашето малко слънчице съвсем непринудено към масата за преобличане и разговаряйте междувременно с него – децата обичат да чуват спокойния глас на родителите.

Изпейте му нещо. Това определено ще му хареса повече от музикалната кутия. И не се тревожете, тук не става въпрос за певчески умения. Най-хубаво ще бъде, ако комбинирате редовете на песента с малки игри с тялото. Стихчета, гъделичкане, бебешки масажи и гимнастика са също идеални за интимните моменти при смяна на памперса. Изпробвайте какво доставя най-голямо удоволствие на вас и детето ви.

Нещо цветно и подвижно, дрънкалка или играчка, която издава звуци могат да занимават отлично бебето ви при преобличане. Най-добре показвайте играчката само на масата за преобличане, за да запази дълго време очарованието си. И ако през няколко седмици окачвате нова подвижна играчка, винаги ще има нещо ново за откриване. Обърнете внимание на това, висящите играчки да изглеждат добре не само отстрани, но и отдолу. Може партньорът ви просто да подържи играчката над вас. Перспективата на детето да я вземе може винаги да е от помощ.

Дори и да Ви се струва, че преобличането никога няма да приключи, в някакъв момент това време ще отмине. И само след няколко години даже ще ви липсва.


Важна информация

От съображения за превантивна защита на потребителите Kaufland изтегля следния продукт:

My Project
Електрическа лампа против насекоми

Баркод 4063367290183
В продажба от Kaufland от април 2022