Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Отворихме онлайн! С доставка на храна от foodpanda

Доставка на хранителни продукти!

 

Kaufland България с доставка до твоята врата? Да, това вече е възможно, благодарение на партньорството ни с платформата за доставка на храна foodpanda. Сега любимите ти продукти от Kaufland могат да са при теб, дори без да излизаш от дома си. Единственото, което трябва да направиш, е да ги поръчаш през foodpanda, които ще доставят поръчката ти. Услугата е достъпна в София и определени райони от Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора и Перник, а единственото условие е да направиш поръчка на стойност над 10 лева.

Пазарувай онлайн – с няколко клика избираш от над 5000 продукта

Очакваме те във foodpanda с богат избор от хранителни продукти - свежи плодове и зеленчуци, висококачествени млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, както и био, и специализирани храни.

Как да поръчаш от нашия онлайн хипермаркет?

Регистрирай се през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене въведи адреса, на който желаеш да получиш поръчката си, и системата автоматично ще открие най-близкия хипермаркет Kaufland. При клик върху секция "Магазини" се зарежда нашият асортимент и пазаруването може да започне.

Доставка за нула време, при спазване на всички мерки за безопасност

При поръчка от foodpanda получаваш същото бързо обслужване, както и при пазаруване в твоя Kaufland. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за безопасност. При онлайн плащане на поръчката може да се възползваш и от безконтактна доставка.


Доставка от Foodpanda стъпка по стъпка


Често задавани въпроси

Какъв е асортиментът?

Към момента предлагаме богат избор от над 5000 артикула в общо 19 продуктови категории. Непрекъснато допълваме асортимента, като се стремим да отговорим на твоите очаквания и потребности.

Седмичните промоции налични ли са във foofpanda?

Не всички седмични промоции са налични във foodpanda. Продуктите, налични в платформата на foodpanda, които участват в седмична или друга промоция, се предлагат на промоционалната си цена и във foodpanda.

Актуални ли са цените във foodpanda?

Да, информацията за цените се актуализира на ежедневна база. Цените на продуктите в платформата на foodpanda не се различават от тези на място в хипермаркета, от който ще бъде извършена доставката.

За къде мога да поръчвам?

Към момента услугата е налична за градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Стара Загора, Перник. Ако ти е необходима информация за конкретен регион в някой от тези градове, можеш да въведеш в платформата на Foodpanda адреса, до който би желал да ти бъде доставена поръчката. Така ще разбереш дали Foodpanda доставят до желаната от теб точка.

Как мога да платя?

Можеш да платиш своите покупки онлайн с карта или в брой при получаване на покупката. Повече за условията за плащане на foodpanda можеш да откриеш в самата платформа.

Каква е минималната стойност на поръчката?

Минималната стойност за поръчка през платформата на foodpanda е 10 лева.

Колко струва доставката?

Стойността на доставката варира от 0,99 лв. до 4,99 лв. според отдалечеността на адреса за доставка от филиала на Kaufland, който ще изпълни поръчката.
 
Стойността на доставката се определя автоматично при създаване на поръчка в платформата на foodpanda.

След колко време ще получа доставката?

Информация за времето за доставка ще получиш от foodpanda в самото приложение при завършване на поръчката.

Мога ли да поръчам по телефона?

Не, възможна е единствено онлайн поръчка през платформата на foodpanda. Регистрирай се през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене въведи адреса, на който желаеш да получиш поръчката си, и системата автоматично ще открие най-близкия хипермаркет Kaufland.

Имам проблем с поръчката, какво да направя?

При проблем или въпроси относно направена поръчка, можеш да се свържеш с foodpanda през самото приложение.

Мога ли да поръчам продукти през kaufand.bg?

Не, онлайн поръчка на продукти от хипермаркети Kaufland е възможна само през платформата на foodpanda.


Очакваме ви във foodpanda с богат избор от разнообразни продукти