Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Отворихме онлайн! С доставка от foodpanda

Доставка на хранителни продукти!

 

Kaufland България с доставка до твоята врата? Да, това вече е възможно, благодарение на партньорството ни с платформата за доставка на храна foodpanda. Сега любимите ти продукти от Kaufland могат да са при теб дори без да излизаш от дома си. Единственото, което трябва да направиш е да ги поръчаш през foodpanda, които ще доставят поръчката ти. Услугата е достъпна в София и определени райони от Пловдив, Варна и Бургас, при това с безплатна доставка, при поръчка над 30 лева.

С няколко клика избираш от над 2000 продукта

Очакваме те във foodpanda с богат избор от хранителни продукти - свежи плодове и зеленчуци, висококачествени млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, както и био, и специализирани храни.

Как да поръчаш

Регистрирай се през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене въведи адреса, на който желаеш да получиш поръчката си, и системата автоматично ще открие най-близкия хипермаркет Kaufland. При клик върху секция "Магазини" се зарежда нашият асортимент и пазаруването може да започне.

Доставка за нула време, при спазване на всички мерки за безопасност

При поръчка от foodpanda получаваш същото бързо обслужване, както и при пазаруване в твоя Kaufland. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за безопасност. При онлайн плащане на поръчката може да се възползваш и от безконтактна доставка.


Доставка от Foodpanda стъпка по стъпка


Често задавани въпроси

Какъв е асортиментът?

Към момента предлагаме богат избор от над 2000 артикула в общо 19 продуктови категории. Непрекъснато допълваме асортимента, като се стремим да отговорим на твоите очаквания и потребности.

Седмичните промоции налични ли са във foofpanda?

Не всички седмични промоции са налични във foodpanda. Продуктите, налични в платформата на foodpanda, които участват в седмична или друга промоция, се предлагат на промоционалната си цена и във foodpanda.

Актуални ли са цените във foodpanda?

Да, информацията за цените се актуализира на ежедневна база. Цените на продуктите в платформата на foodpanda не се различават от тези на място в хипермаркета, от който ще бъде извършена доставката.

За къде мога да поръчвам?

Към момента услугата е налична за градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Ако ти е необходима информация за конкретен регион в някой от тези градове, можеш да се обърнеш към колегите ни от Център за ослужване на клиенти на имейл адрес info@kaufland.bg или на националния ни безплатен клиентски телефон 0800 / 12 220.

Как мога да платя?

Можеш да платиш своите покупки онлайн с карта или в брой при получаване на покупката. Повече за условията за плащане на foodpanda можеш да откриеш в самата платформа.

Каква е минималната стойност на поръчката?

Минималната стойност за поръчка през платформата на foodpanda е 30 лева.

Колко струва доставката?

Доставката е безплатна.

След колко време ще получа доставката?

Информация за времето за доставка ще получиш от foodpanda в самото приложение при завършване на поръчката.

Мога ли да поръчам по телефона?

Не, възможна е единствено онлайн поръчка през платформата на foodpanda. Регистрирай се през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене въведи адреса, на който желаеш да получиш поръчката си, и системата автоматично ще открие най-близкия хипермаркет Kaufland.

Имам проблем с поръчката, какво да направя?

При проблем или въпроси относно направена поръчка, можеш да се свържеш с foodpanda през самото приложение.

Мога ли да поръчам продукти през kaufand.bg?

Не, онлайн поръчка на продукти от хипермаркети Kaufland е възможна само през платформата на foodpanda.


Очакваме ви във foodpanda с богат избор от разнообразни продукти

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19