Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Отворихме онлайн!

 

Kaufland България с доставка до твоята врата? Да, това вече е възможно, благодарение на партньорството ни с платформата за доставка на храна foodpanda. Сега любимите ти продукти от Kaufland могат да са при теб дори без да излизаш от дома си. Единственото, което трябва да направиш е да ги поръчаш през foodpanda, които ще доставят поръчката ти. Услугата е достъпна в София и определени райони от Пловдив, Варна и Бургас, при това с безплатна доставка, при поръчка над 30 лева.

С няколко клика избираш от над 750 продукта

Очакваме те във foodpanda с богат избор от продукти - свежи плодове и зеленчуци, висококачествени млечни и месни продукти, консерви, напитки, кафе, захарни изделия, дрогерийни стоки и козметика, продукти за бебето и детето, както и био, и специализирани храни.

Как да поръчаш

Регистрирай се през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене въведи адреса, на който желаеш да получиш поръчката си, и системата автоматично ще открие най-близкия хипермаркет Kaufland. При клик върху секция "Магазини" се зарежда нашият асортимент и пазаруването може да започне.

Доставка за нула време, при спазване на всички мерки за безопасност

При поръчка от foodpanda получаваш същото бързо обслужване, както и при пазаруване в твоя Kaufland. Стоките се доставят при спазване на всички мерки за безопасност. При онлайн плащане на поръчката може да се възползваш и от безконтактна доставка.


Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19