Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Натурална козметика от bevola naturals®

Голям избор от натурални продукти за грижа на ниски цени: Това е нашата неутрална* натурална козметика със собствена марка bevola naturals®. С козметичните продукти, сертифицирани от "NATRUE", те са просто идеални за всеки, който цени натуралната козметика и иска да допринесе за опазването на климата.

Асортимент

Богат избор от натурална козметика

Благодарение на непрекъснато разширяващата се гама от продукти bevola naturals®, броят на начините да се грижиш за тялото си по естествен начин също нараства. Вече можеш да намериш множество устойчиви продукти за почистването на лицето, грижата за лицето и тялото и много други козметични предложения от нашата собствена марка.

различни продукти за грижа за косата от bevola naturals®

Шампоан, балсам, маска за коса и душ гел от bevola naturals®

продукти за грижа и хигиена от bevola naturals®

Грижа за устните, четка за зъби, лосион и мляко за тяло, течен сапун от bevola naturals®

Твоята натурална козметика

Марката bevola naturals® предлага алтернативни козметични продукти в разнообразни направления като например грижа за косата и почистване на лицето.

 

Грижа за косата

bevola naturals® възстановяващ балсам и bevola® ъзстановяващ балсам за интензивна грижа

Грижа за кожата

bevola naturals® мицеларна вода

Качество

Отговорност към качеството и климата

лого NATRUE

Съдържанието на нашите продукти е изключително важно за нас. Ето защо разработихме собствената линия натурална козметика bevola naturals®.

Нашето обещание за качество: козметичните продукти bevola naturals® са "NATRUE" сертифицирани. Това означава, чe не съдържат силикон, парафини и минерални масла, микропластмаса или чисто синтетични оцветители и аромати. Можете да намерите повече информация за сертификацията NATRUE на www.natrue.org.

Нашата натурална козметика е неутрална за климата* и опаковките на нашите продукти също стават все по-устойчиви. Между другото, устойчивостта също играе важна роля в Kaufland. Тук можеш да разбереш какво вече правим и какво планираме за бъдещето.


Често задавани въпроси

Още въпроси?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката bevola® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.