Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Козметика bevola® за бебета и деца

С избора на серията bevola® Baby и bevola® Kids ще спестите пари и време и ще бъдете спокойни, че сте избрали безопасни продукти с контролирано качество за своите деца . Няма значение дали търсиш продукти за грижа за бебето, за първите зъбки, памперси, душ гел или шампоан 2 в 1, благодарение на нашата собствена марка козметика за най-малките, ще намериш необходимото за първите стъпки и ежедневните приключения по пътя към юношеството.

bevola® Baby

За най-малките

Различни бебешки продукти bevola®

Ще познаеш бебешките продукти bevola® от пръв поглед по любопитната миеща мечка Kuniboo. В богатата ни гама за най-малките ще намериш продукти за измиване и грижа за кожата. Например пелени и постелки за повиване, памучни тампони и мокри кърпички или шампоани, мека пяна за баня и много други продукти за ежедневна грижа.

Не правим компромиси, когато става въпрос за продукти за грижа за бебето. Серията bevola® Baby не съдържа микропластмаса1. Независими лаборатории редовно проверяват качеството на продукти като пелени, бебешки сапуни или бебешки шампоани.


Сухите бебета са щастливи

bevola® Бебешки пелени в опаковка и разопаковани подредени една върху друга

Бебешките пелени Bevola® поддържат мъниците сухи денем и нощем. Мощната абсорбираща сърцевина осигурява оптимална и дълготрайна защита от пропускане, а еластичността на пелените в частта около кракчетата се грижи за още по-голяма безопасност. Пелените са особено нежни към деликатната бебешка кожа, кадифено меки отвътре и отвън и не съдържат парфюм, лосиони или естествен латекс. Поносимостта към тях потвърдена с дерматологични тестове. Супер умни: пелените размер 1 и 2 имат индикатор за влага, който променя цвета си, за да покаже, че пелената трябва да бъде сменена.


Kids & Junior

Грижа за малки и големи деца

Различни продукти bevola® Kids and Junior

С продуктите bevola® Kids & Junior банята ще се превърне във вашето любимо място. Защото нашата детска гама от козметични продукти е перфектно адаптирана към нуждите на децата. Благодарение на нежните продукти като душ гел и шампоан 2 в 1 или нашите продукти за зъби, ежедневният ритуал в банята ще се превърне в приятно занимание. Благодарение на широката гама от предложения, децата също имат избор, а родителите могат да разчитат на контролирано качество на ниски цени.

Ефективна защита от слънцето

bevola® Kids слънцезащитен спрей и слънцезащитен крем

Детската кожа не е в състояние да произвежда достатъчно бързо защитен пигмент и не може да компенсира в достатъчна степен UV увреждането. Ето защо слънцезащитата е особено важна за децата – затова всички слънцезащитни продукти bevola® Kids имат слънцезащитен фактор най-малко 50.

Нашият съвет: Ако мъничето е нетърпеливо, когао го мажеш, опитай се да превърнеш процеса в игра „Познай какво нарисувах“. А какво ще кажеш за рисуване по тялото, съчетано с вълнуваща история?


Често задавани въпроси

Още въпроси?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката bevola® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.