Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Инструменти в помощ на майсторите у дома

Вече не е необходимо да търсиш майстор за всеки дребен проблем у дома. С уредите, инструментите и аксесоарите от собствената ни марка MyProject® не е нужно да се тревожиш дали ще се справиш сам. Независимо дали ще боядисваш, ще ремонтираш ключа за лампата или ще стягаш автомобила – MyProject® ти предлага точния помощник.

Продуктите ни са с високо качество и лесни за използване, което ги превръща в надеждно решение за твоите проблеми.

Актуални предложения

Виж предложенията от собствените ни марки

Валидни от 18.09.2023 до 24.09.2023

Домашна работилница

По-забавно е да си го направиш сам.

Каквото и да се наложи да майсториш у дома, MyProject® ти предлага подходящите решения. От професионални градинарски аксесоари, през принадлежности за ремонт до класически машини и инструменти като бормашини, акумулаторни отвертки, триони и фрези.

 

Четири стени, ама красиви

Боядисването е една от най-честите задачи, с които решаваме да се справим сами. Именно затова в асортимента на MyProject® ще откриеш нужните продукти, за да се справиш блестящо. Предлагаме ти и няколко съвета по темата, които да те доведат до успешен резултат.

Изображение на стая в ремонт

Грундиране на ъгли и ръбове

За да избегнете открояването на ъглите и ръбовете от останалата повърхност на стената, първо трябва да ги намажеш с четка. След това можете да ги минеш отново с малко мече, така че структурата да е същата като на останалата част от повърхността.

Изображение на таван в ремонт

Как да избегнеш ивици и сенки

Ако помещението е голямо, е добре двама да боядисват едновременно, за да не изсъхне боята твърде бързо.  Всяко нанасяне на цвят трябва да се направи на все още влажната стена, в противен случай ще се вижда контраст. Това означава също, че всяка обща зона трябва да бъде боядисана без прекъсване.

Изображение на стълба в стая, която се ремонитра

Покрий и облепи всичко

Изсъхналите пръски и петна от боя са трудни за почистване. Ето защо, преди да започнеш да боядисваш, е добре покриеш и облепиш всички повърхности, които искаш да предпазиш от изцапване с боя. Облепи ключовете за лампите лампите и контактите, дограмата на прозорците, радиаторите и первазите. И не забравяй да покриеш пода с фолио.

Добрите ръчни инструменти – основа на добре свършената работа

Те са инструменти са част от основното оборудване във всяко домакинство. Не се нуждаете от нищо повече от собствената си мускулна сила и малко издръжливост.

В допълнение те са изгодни и издържат доста дълго при добра поддръжка. С нашите ръчни инструменти ремонтът на дома ти никога не е бил по-лесен.

Изображение на плоски клещи
Изображение на шестограмен  ключ тип TORX
Изображение на комбиниран гаечен ключ
MyProject Spitzzange
Изоражение на отвертка
Изображение на стяга

За още по-лесни ремонти у дома: нашите електроинструменти

Ако не става със сила, значи гамата електроинструменти на собствената ни марка MyProject® е правилното решение. Гарантираме ти лесна и удобна работа с различните ни продукти, от акумулаторни отвертки до фрези и триони.

Оберфреза

Маса за оберфреза

Ръчен циркуляр


Една батерия за всички уреди

Открий предимствата на универсалната ни батерия

Нашите батерии 20 V имат универсални възможности: подходящи са за всички уреди 20 V - от акумулаторен винтоверт, ъглошлайф или косачка до ножица за клони. Отделно може да избереш батерия 2 Ah или 4 Ah, а зарядното е едно. Така се грижим за околната среда и за твоя бюджет.

Практично

Към всеки уред 20 V получаваш удобен куфар за инструменти. В него може да съхраняваш уреда, батерията и зарядното. Така в домашната ти работилница ще има ред, а и ще можеш да пренасяш всичко необходимо.

Винаги на разположение

Постоянно разработваме нови продукти и разширяваме гамата на високоефективните уреди 20 V. С универсалната батерия 20 V ONE BATTERY FOR ALL ти си оборудван за бъдещето - вече имаш подходящата батерия за всеки следващ нов уред.


За автомобила

Погрижи се за колата си с нашите автоаксесоари

Автомобилът също се нуждае от грижи и внимание. MyProject® предлага цяла гама аксесоари за кола – от моторно масло и почистващи препарати до чистачки, за да не се налага да ходиш в сервиз за всяко нещо.

Виж съветите ни за професионално обслужване на автомобила.

Изображение на автомобилен двигател

Проверка на маслото

Добре е маслото да се проверява на студен двигател. Затова извади щеката, избърши я и след това отново я извади, за да провериш нивото на маслото в двигателя. Ако се наложи да го провериш след движение, изгаси двигателя и изчакай 15 минути, преди да го направиш.

Изображение на бутилка с антифриз

Добавяне на антифриз

Доста са нещата, за които трябва да помислиш, особено през зимата, когато има опасност понякога дори течността за чистачките да замръзне. Просто добави достатъчно количество антифриз към нея и няма да имаш проблем.  

Изображение на смяна на чистачките

Смяна на чистачките

Когато фината гумена повърхност на чистачките е наранена, те оставят следи и не почистват добре стъклото, понякога дори го зацапват още повече. Затова е добре да ги сменяш редовно.

Поглед към асортимента

MyProject® предлага почистващи материали за вътрешна и външна грижа за автомобила, автоаксесоари, като например чистачки и инструменти за смяна на джанти. А със светлоотразителната жилетка си сигурен на пътя дори и през нощта.


Важна информация

Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля превантивно от продажба:

K-free нискомаслена извара без лактоза
Баркод 4335896563589