Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

MyProject® - Нашата марка за автомобилни аксесоари

Колата винаги трябва да се поддържа в оптимално състояние. Точно затова създадохме MyProject®, нашата собствена марка за автомобилни аксесоари. Без значение дали трябва да смениш гума, двигателят се нуждае от масло или искаш да подготвиш колата си за следващото пътуване – тук ще намериш всичко за нашите продукти, съвети за грижа и още полезна информация.

Асортимент

Поддържай колата си в добро състояние

За да сте сигурни, че сте в безопасност на пътя, MyProject® предлага разнообразни продукти като моторно масло, лятна и зимна течност за чистачки, жилетки с висока видимост и много други продукти. Очакваме те и със специални сезонни предложения, с които да подготвиш автомобила си за всякакви метеорологични условия.

Открий нашата богата продуктова гама MyProject®.

Автомобилни аксесоари

Изображение на жена с течност за чистачки

Няма две мнения по темата, в колата си трябва да се чувствате удобно. Следователно редовната грижа, практичните удобства и приятният интериорен дизайн са част от основното оборудване на всеки собственик на автомобил.

По време на различни промоционални седмици ще намериш разнообразни продукти MyProject® като калъфи за автомобилни седалки, различни почистващи продукти и аксесоари за пода и багажника.

 

Смяна на гумите

Изображение на мъж с крик до автомобил

Повечето автомобили се нуждаят от смяна на гумите два пъти годишно. Ако искаш да си спестиш разходи за сервиз, можеш лесно да го направиш сам с правилните инструменти и здрав крик.

С MyProject® ще намериш подходящи оферти и промоции с продукти за безпроблемна смяна на гумите през зимния и летния период.

Аксесоари, свързани с безопасността

Изображение на възрастен човек и дете, облечени с жилетки с висока видимост

Безопасността винаги е основен приоритет при шофиране. Ето защо в Kaufland ще откриеш разнообразие от продукти за безопасно пътуване – от двигателно масло и охлаждаща течност до жилетки с висока видимост за деца и възрастни. И ако някога свърши бензинът или колата се повреди, резервна туба или кабели за стартов ток могат да бъдат от помощ.

За автомобила

Погрижи се за колата си с нашите автоаксесоари

Автомобилът също се нуждае от грижи и внимание. MyProject® предлага цяла гама аксесоари за кола – от моторно масло и почистващи препарати до чистачки, за да не се налага да ходиш в сервиз за всяко нещо.

Виж съветите ни за професионално обслужване на автомобила.

Изображение на автомобилен двигател

Проверка на маслото

Добре е маслото да се проверява на студен двигател. Затова извади щеката, избърши я и след това отново я извади, за да провериш нивото на маслото в двигателя. Ако се наложи да го провериш след движение, изгаси двигателя и изчакай 15 минути, преди да го направиш.

Изображение на бутилка с антифриз

Добавяне на антифриз

Доста са нещата, за които трябва да помислиш, особено през зимата, когато има опасност понякога дори течността за чистачките да замръзне. Просто добави достатъчно количество антифриз към нея и няма да имаш проблем.  

Изображение на смяна на чистачките

Смяна на чистачките

Когато фината гумена повърхност на чистачките е наранена, те оставят следи и не почистват добре стъклото, понякога дори го зацапват още повече. Затова е добре да ги сменяш редовно.