Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Това не е Вашият филиал?
Промяна
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

В помощ на майсторите у дома

Вече не е необходимо да търсиш майстор за всеки дребен проблем у дома. С уредите, инструментите и аксесоарите от собствената ни марка MyProject® не е нужно да се тревожиш дали ще се справиш сам. Независимо дали ще боядисваш, ще ремонтираш ключа за лампата или ще стягаш автомобила – MyProject® ти предлага точния помощник.

Продуктите ни са с високо качество и лесни за използване, което ги превръща в надеждно решение за твоите проблеми.

Актуални предложения

Виж предложенията от собствените ни марки

Валидни от 12.04.2021 до 18.04.2021

Домашна работилница

По-забавно е да си го направиш сам.

Каквото и да се наложи да майсториш у дома, MyProject® ти предлага подходящите решения. От професионални градинарски аксесоари, през принадлежности за ремонт до класически машини и инструменти като бормашини, акумулаторни отвертки, триони и фрези.

 

Четири стени, ама красиви

Боядисването е една от най-честите задачи, с които решаваме да се справим сами. Именно затова в асортимента на MyProject® ще откриеш нужните продукти, за да се справиш блестящо. Предлагаме ти и няколко съвета по темата, които да те доведат до успешен резултат.

Изображение на стая в ремонт

Грундиране на ъгли и ръбове

За да избегнете открояването на ъглите и ръбовете от останалата повърхност на стената, първо трябва да ги намажеш с четка. След това можете да ги минеш отново с малко мече, така че структурата да е същата като на останалата част от повърхността.

Изображение на таван в ремонт

Как да избегнеш ивици и сенки

Ако помещението е голямо, е добре двама да боядисват едновременно, за да не изсъхне боята твърде бързо.  Всяко нанасяне на цвят трябва да се направи на все още влажната стена, в противен случай ще се вижда контраст. Това означава също, че всяка обща зона трябва да бъде боядисана без прекъсване.

Изображение на стълба в стая, която се ремонитра

Покрий и облепи всичко

Изсъхналите пръски и петна от боя са трудни за почистване. Ето защо, преди да започнеш да боядисваш, е добре покриеш и облепиш всички повърхности, които искаш да предпазиш от изцапване с боя. Облепи ключовете за лампите лампите и контактите, дограмата на прозорците, радиаторите и первазите. И не забравяй да покриеш пода с фолио.

Добрите инструменти – основа на добре свършената работа

Ръчните инструменти са част от основното оборудване във всяко домакинство. Не се нуждаете от нищо повече от собствената си мускулна сила и малко издръжливост.

В допълнение те са изгодни и издържат доста дълго при добра поддръжка.

Изображение на плоски клещи
Изображение на шестограмен  ключ тип TORX
Изображение на комбиниран гаечен ключ
MyProject Spitzzange
Изоражение на отвертка
Изображение на стяга

За още по-лесни ремонти у дома: нашите електроинструменти

Ако не става със сила, значи гамата електроинструменти на собствената ни марка MyProject® е правилното решение. Гарантираме ти лесна и удобна работа с различните ни продукти, от акумулаторни отвертки до фрези и триони.

Оберфреза

Маса за оберфреза

Ръчен циркуляр


За автомобила

Погрижи се за колата си с нашите продукти

Автомобилът също се нуждае от грижи и внимание. MyProject® предлага цяла гама артикули за всичко, свързано с колата – от моторно масло и почистващи препарати до чистачки, за да не се налага да ходиш в сервиз за всяко нещо.

Виж съветите ни за професионално обслужване на автомобила.

Изображение на автомобилен двигател

Проверка на маслото

Добре е маслото да се проверява на студен двигател. Затова извади щеката, избърши я и след това отново я извади, за да провериш нивото на маслото в двигателя. Ако се наложи да го провериш след движение, изгаси двигателя и изчакай 15 минути, преди да го направиш.

Изображение на бутилка с антифриз

Добавяне на антифриз

Доста са нещата, за които трябва да помислиш, особено през зимата, когато има опасност понякога дори течността за чистачките да замръзне. Просто добави достатъчно количество антифриз към нея и няма да имаш проблем.  

Изображение на смяна на чистачките

Смяна на чистачките

Когато фината гумена повърхност на чистачките е наранена, те оставят следи и не помистват добре стъклото, понякога дори го зацапват още повече. Затова е добре да ги сменяш редовно.

Поглед към асортимента

MyProject® предлага почистващи материали за вътрешна и външна грижа за автомобила, аксесоари, като например чистачки и инструменти за смяна на джанти. А със светлоотразителната жилетка си сигурен на пътя дори и през нощта.

MyProject Sicherheitsweste im beleuchteten Zustand
Изобажение на MyProject защитна жилетка
Autofelge in sauberem Zustand
Изображение на джанти

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19

Kaufland България носи отговорност за здравето на своите служители и техните семейства.

Във връзка с разпространението на COVID-19 предприемаме превантивни мерки за сигурността и здравето на нашия екип и клиентите ни. Запознайте се с тях.

Мерки във връзка с разпространението на COVID-19