Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Townland® – Модата, както я обичат мъжете

Townland® е мода за практични мъже, които имат свой собствен стил и ценят доброто качество и удобството. Townland® те очаква с всичко необходимо – от класическите модели, които не бива да липсват в ничий гардероб, до аксесоарите, които превръщат облеклото ти в истинско модно явление.


Нашият асортимент

Позволете си да се вдъхновите

Влизането в крак с модата не би могло да бъде по-неангажиращо. В допълнение към богатия избор от ежедневно облекло, Townland® предлага нови тенденции и разнообразни тематични аксесоари. С мъжки дрехи Townland® ви предлагаме удобно и модерно облекло, изработено от естествени материали, абсолютно подходящо за ежедневна употреба и на наистина изгодни цени. В допълнение към сезонните продукти целогодишно ще откриете с марка Townland® - пижами, бельо, къси и дълги чорапи.

Изображение на мъжки пижами Townland®

Пижами

За спокойни нощи:

При нас разполагате с богат избор от различни модели пижами, с които можете да релаксирате чудесно и да се чувствате напълно отпочинали В допълнение нашите артикули за нощно облекло са GOTS-сертифицирани и са изработени от органичен памук, така че можете да спите още по-спокойно.

Изображение на мъжко бельо от Townland®

Бельо

Удобство от глава до пети:

Нашето бельо впечатлява не само с практичност и комфопт, но също така е сертифицирано по GOTS и изработено от органичен памук. Основните продукти, които ще намерите в нашата гама, гарантират добро настроение и страхотен комфорт при носене всеки ден.

Изображение на мъжки чорапи Townland®

Чорапи

Когато става въпрос за нашите чорапи, ние обръщаме внимание не само на комфорта и страхотния външен вид, но също така ценим материалите и функционалността. В допълнение, повечето от нашите чорапи са GOTS-сертифицирани и са изработени от органичен памук. Ще откриеш чорапите Townland® постоянно в нашия асортимент.


Гаранция за качество

Комфорт и качество

Townland® означава доказано качество, удобство и комфорт при носене. Сертифицираният по глобалния стандарт за органичен текстил GOTS биологичен памук и "Detox"-ангажиментът ни към Greenpeace са само два примера за това как избягваме замърсителите в материалите и преработката и гарантираме високи екологични и социални стандарти на производство:

• голяма част от текстилните продукти са сертифицирани по GOTS
• произведени от биологичен памук
• сертифицирани с печат OEKO-TEX®
• лесни за поддръжка, меки и удобни за носене
• модерни с отлично съотношение между цена и качество

Изображение на надпис Високо качество

Високо качество

Ексклузивно в Kaufland. Като производител, ние стоим зад качеството на нашите продукти Townland®. За да сме сигурни, че е така, ние определяме и наблюдаваме всеки детайл, от дизайна до опаковката.

Изображение на надпис Изгодни цени

Изгодни цени

Отлично качество на наистина изгодна цена. Както при всички наши собствени марки, Townland® също предлага добро качество на традиционните за Kaufland изгодни цени.

Изображение на надпис Богат избор

Богат избор

Винаги добре облечени – от глава до пети. В асортимента на Townland® ще намерите подходящото облекло – от ежедневни дрехи неща до модерно облекло за специални поводи.


Често задавани въпроси

Нещо неясно?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Townland® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на често задавани въпроси.