Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Townland® - Мода за него

Townland® е мода за практични мъже, които имат свой собствен стил и ценят доброто качество и удобството. Townland® те очаква с всичко необходимо – от класическите модели, които не бива да липсват в ничий гардероб, до аксесоарите, които превръщат облеклото ти в истинско модно явление.


Нашият асортимент

Позволете си да се вдъхновите

Влизането в крак с модата не би могло да бъде по-неангажиращо. В допълнение към богатия избор от ежедневно облекло, Townland® предлага нови тенденции и разнообразни тематични аксесоари. С мъжки дрехи Townland® ви предлагаме удобно и модерно облекло, изработено от естествени материали, абсолютно подходящо за ежедневна употреба и на наистина изгодни цени. В допълнение към сезонните продукти целогодишно ще откриете с марка Townland® - пижами, бельо, къси и дълги чорапи.


Гаранция за качество

Комфорт и качество

Townland® означава доказано качество, удобство и комфорт при носене. Сертифицираният по глобалния стандарт за органичен текстил GOTS биологичен памук и "Detox"-ангажиментът ни към Greenpeace са само два примера за това как избягваме замърсителите в материалите и преработката и гарантираме високи екологични и социални стандарти на производство:

• голяма част от текстилните продукти са сертифицирани по GOTS
• произведени от биологичен памук
• сертифицирани с печат OEKO-TEX®
• лесни за поддръжка, меки и удобни за носене
• модерни с отлично съотношение между цена и качество