Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Oyanda® – Мода за специални дни

Oyanda® е идеалният спътник за модни жени от различни възрасти, които имат свой собствен стил и ценят качеството и устойчивостта повече от скъпите етикети. Oyanda® ви очаква с класически модели, които не остряват, лежерно облекло за свободното време, красиви аксесоари и вдъхновение за сезонни модни решения – за всеки ден и за специалните моменти.


Нашият асортимент

Лежерно, женствено и шик

С Oyanda® пазаруването доставя удоволствие! Сред богат избор от неостаряващи класически модели ще откриете красиво бельо и удобен трикотаж. В допълнение ви очакват практични решения за свободното време, нови дизайни и модни тенденции. И всичко това с изпитано качество на наистина изгодни цени. В допълнение към сезонните продукти целогодишно ще откриете спално облекло, бельо, къси и дълги чорапи.

Изображение на дамски пижамки Oyanda®

Нощници и пижами

Сън като сън:

С нас богатият избор е гарантиран. Редовно ви предлагаме различни модели, с които можете да релаксирате чудесно. В допълнение, нашето нощно облекло е GOTS-сертифицирано и е направено от органичен памук, така че да спите още по-спокойно.

Изображение на фино дамско бельо Oyanda®

Бельо

Бельо, с което се чувствате добре:

Нашите текстилни продукти, изработени от щадящ кожата материал, убеждават с практичност и удобство. Бельото, което ще намерите в нашата гама, гарантира добро настроение и страхотен комфорт при носене всеки ден.

Изображение на дамски чорапи и чорапогащници Oyanda®

Чорапи и чорапогащници

Когато става въпрос за нашите чорапи и чорапогащници, ние обръщаме внимание не само на комфорта и страхотния външен вид, но също така ценим материалите и функционалността. В допълнение, повечето от нашите чорапи и чорапогащници са GOTS-сертифицирани и са изработени от органичен памук. Също така имаме чорапи и чорапогащници за вас постоянно в нашия асортимент.


Гаранция за качество

Комфорт и качество

Oyanda® означава доказано качество, удобство и комфорт при носене. Сертифицираният по глобалния стандарт за органичен текстил GOTS биологичен памук и "Detox"-ангажиментът ни към Greenpeace са само два примера за това как избягваме замърсителите в материалите и преработката и гарантираме високи екологични и социални стандарти на производство:

• голяма част от текстилните продукти са сертифицирани по GOTS
• произведени от биологичен памук
• сертифицирани с печат OEKO-TEX®
• лесни за поддръжка, меки и удобни за носене
• модерни с отлично съотношение между цена и качество


Често задавани въпроси

Още въпроси?

Искаш да научиш още за нашите продукти с марката Oyanda® или имаш въпроси? В рубриката ни Услуги сме събрали за теб нашите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.