Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Искаш слънцезащита? Получаваш слънцезащита!

Кожата е не само най-големият човешки орган – тя е и напълно естественото облекло, което носим цял живот. За кожата няма "нова колекция", която можем да си купим всяка година. Ето защо е добре да се грижим за нея, а в Kaufland ще откриеш богат избор от слънцезащити продукти на изгодни цени, които ще те спасят от неприятните изгаряния през лятото.

Асортимент

Кожата ти жадува за това

Колкото различни видове кожа, толкова и слънцезащитни продукти. Млада или позастаряваща, светла или тъмна, чувствителни или суха. В Kaufland ще откриеш продукт, подходящ за твоите нужди.

 

Слънцезащита от собствената ни козметичната марка bevola®

Собствената ни козметичната марка bevola® е марка с характер. Тя стимулира увереността, индивидуалността и усещането на човек, че се чувства добре в кожата си. bevola® се грижи за нуждите на цялото ти семейство с богатата си палитра от продукти, която включват и такива за и след слънце.

Изображение на различни слънцезащитни продукти с марка bevola®

Auswahl

Продукти за и след слънце

Защитата на кожата е важна не само в дните, когато слънцето грее безжалостно. Дори при облачно небе и по-ниски температури кожата ни се нуждае от адекватна защита. С правилната грижа можеш да предотвратиш риска от слънчево изгаряне и опасните последващи щети като преждевременно стареене на кожата и нарушения в пигментацията.

Изображение на слънцезащитен крем bevola със слънцезащитен фактор 30

За всеки ден - слънцезащитен фактор 30

Слънцезащитният крем с фактор 30 е идеален за чувствителна кожа, която често е склонна към слънчево изгаряне. Увери се, че кремът е нанесен добре върху чувствителните области на тялото като устните, носа, около очите и ушите.

Изображение на слънцезащитен крем bevola със слънцезащитен фактор 50

За децата - слънцезащитен фактор 50

Хората с много светла кожа, както и децата са по-податливи на слънчево изгаряне. За тях слънцезащитният крем с висок фактор 50 е най-добрият избор, за да могат да се насладят на слънцето безопасно и без притеснения. Слънцезащитен фактор 50 предлага най-високото ниво на грижа и защита за много чувствителна към слънцето кожа, която изгаря бързо.

 

Изображение на крем за след слънце bevola

Лосион за след слънце

След продължителни слънчеви бани кожата е раздразнена. Ето защо е важно да подпомогнеш нейната регенерация. Лосионът за след слънце е най-подходящ за това.

 

Слънцезащитният крем

Правилното нанасяне на слънцезащитния крем е много важно, за да може той да развие пълните си способности. За цялото тяло са необходими около три супени лъжици крем. Не забравяй да нанесеш равномерно, за да осигуриш оптимален ефект.

Колко дълго трае самозащитата на кожата

Всяка кожа има индивидуално време за самозащита, през което пораженията върху нея са нулеви или минимални. Това време се различава в зависимост от типа кожа, тенът и интензивността на слънцегреенето и е важно за определянето на слънцезащитния фактор, който да се използва.

Времето под слънцето

Слънцезащитните продукти удължават времето за предпазване на кожата от вредните лъчи. Колкото по-висок е факторът (SPF), толкова по-дълго кожата е защитена. Разбира се, удължената защита не може да трае безкрайно. Затова не прекалявай с времето под слънцето.

 


Важна информация

Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля превантивно от продажба:

K-free нискомаслена извара без лактоза
Баркод 4335896563589