Данните за филиала се зареждат.

Данните ти се зареждат.
Вашият Kaufland филиал

Последно избирани филиали

Искаш сладолед? Получаваш сладолед!

Жегите стават все по-непоносими, въздухът все по-тежък. Едничко е решението за бърза, но сигурна прохлада. Сла-до-лед! Във вафлена фунийка, купичка, шоколадов, ванилов, веган или без лактоза – при нас ще откриеш над 150 вида от любимия леден десерт.

Асортимент

Шоколадов, плодов, веган, сметанов или без захар?

Надвий жегата, наслади се на прохладата, защото когато искаш сладолед, в Kaufland получаваш сладоледа, който е по вкуса ти. Разгледай страхотните ни предложения и вземи ледено щастие на страхотна цена.


Сладолед за всички!

Няма лошо време и неподходящ момент за похапване на сладолед. На клечка, във фунийка или купичка, като следобедна закуска или десерт за всички гости на партито - многообразието от сладоледи, които ще откриеш в Kaufland ще задоволи и най-придирчивия вкус.

Изображение на мъж и жена, които похапват сладолед
Изображение на момиченце, което държи две фунийки със сладолед
Изображение на жена, която похапва сладолед на клечка

Рецепти

Направи си сам ледена вкусотия

Знаеш ли, че може да приготвиш любимия си десерт и у дома. Не ти трябват тежки машини и много продукти. Може да използваш само замразени плодове за вкусно сорбе или мляко, няколко жълтъка за класически млечен сладолед. Вдъхнови се от нашите рецепти и приготви новото си любимо ледено изкушение.

 

Къпиново сорбе с шоколадови парченца

Изображение на къпиново сорбе с шоколадови парченца Изображение на продуктите, необходими за приготвянето на къпиново сорбе с шоколадови парченца

Сладолед от бял шоколад на клечка

Изображение на сладолед от бял шоколад на клечка Изображение на продуктите, необходими за приготвянето на сладолед от бял шоколад на клечка

Искаш още рецепти за свежи летни десерти? Получаваш рецепти за свежи летни десерти!